Ana sayfa Dizi Analiz Adı Sevgi dizisinde bu sefer de Volkan’ın başı dertte!

Adı Sevgi dizisinde bu sefer de Volkan’ın başı dertte!

tarafından ker_def

Her haftasonu atv izleyicilerinin beğenisini toplayan “Adı Sevgi”nin 4. Bölümü, 3 Nisan Pazar akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor. Yeni bölümde yine dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Baız başlıklar şöyle: “Emir, Volkan’ın yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır…” “Emir, Ekrem’e Zeynep ve ailesini özgürlüğüne kavuşturacak gizli bir teklifle gider…” “Zeynep, Macide’nin ailesine saldırısıyla sarsılır…”

“Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganıyla yayınlanan dizide başrolleri, Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş paylaşıyor. Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı.

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor. Dizinin 4. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

“Zeynep’i kaçıran Volkan, beklemediği bir şekilde Emir’in eline geçmiştir. Elif, Zeynep’in güvenliğini sağladıktan sonra onun yaralarını sarmaya çalışırken, Emir ise Volkan’ın yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. Ancak Zeynep’in kurtuluşu için attıkları adımlar sonrası ikili arasında çatışmalar yaşanır.

Adı Sevgi dizisinde bu sefer de Volkan'ın başı dertte! 7

Emir, Ekrem’e Zeynep ve ailesini özgürlüğüne kavuşturacak gizli bir teklifle gider. Her ne şartla olursa olsun oğluna kavuşmak isteyen Macide, gözünü ne kadar karartabileceğini bir kez daha gösterir. Elif ve Emir’in ona aşıladığı umuda tutunmaya çalışan Zeynep, Macide’nin ailesine saldırısıyla sarsılır.

Diğer yandan okulda olanların faturası Fidan’a kesilmiş, Fidan’ın Sarpça’dan uzakta başka bir okula gönderilmesine karar verilmiştir. Elif, Zeynep’in kurtuluşunu planlarken; Macide’nin bu kararına karşı gelmeleri için Şükran’ı ve Fidan’ı ikna etmeye çalışır.”