Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen büyülü bir yolculuğa çıktı ama sosyal medyada desteğe ihtiyacı var!

Melis Sezen büyülü bir yolculuğa çıktı ama sosyal medyada desteğe ihtiyacı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülcemal isimli yeni dizi projesi ile setlere geri dönen Melis Sezen, Deva karakteri ile hayranlarının karşısına çıktı. Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan oyuncu, yoğun bir gündemin içine girdi. Sadakatsiz dizisindeki başarısının ardından zor bir role soyunan oyuncu, hayranlarının desteğine de ihtiyaç duyduğu yeni bir döneme başladı.

Muhabirlerle sokakta karşılaşan oyuncu, “Yeni başladık, çok heyecanlıyız. Çok güzel gidiyor. Tepkiler çok güzeldi. Vallaha çok heyecanlıyız. Bence büyülü bir yolculuk olacak bu” açıklamasını yaptı. Deva karakterinin de kendisini çok heyecanlandırdığını anlatan genç oyuncu, diziyi büyülü bir yolculuk olarak tarif ediyor.

Dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınlanmış ve sosyal medya ortamında da Melis Sezen’in performansına yönelik olarak eleştirel ifadeler kullanılmıştı. Bazı dizi hayranları oyuncuyu rolüne yakıştırırken, bazıları ise performansının iyi olmadığı yönünde yorumlar bırakmıştı.

Melis Sezen ise sokakta karşılaştığı muhabirlerin sorusunu üzerine, “Yorumlar da çok güzel” diye konuşarak, aslında olumlu paylaşımları dikkate aldığını ortaya koydu. Gülcemal dizisinin 2. yeni bölümü perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak ve Melis Sezen yine tüm dikkatleri üzerine toplayacak.

Murat Ünalmış’ın güçlü bir erkek karakteri ile yeniden ekrana dönmesine rağmen, hayranlarının henüz yeterince projeye ilgi göstermediğini reytinglerin beklenenden düşük gelmesinden anlayabilirsiniz.

Melis Sezen büyülü bir yolculuğa çıktı ama sosyal medyada desteğe ihtiyacı var! 7

Melis Sezen ise, iki sezon süren Sadakatsiz dizisindeki başarısının ardından çok güçlü bir şekilde ekranlara bambaşka bir proje ile dönüş yaparak, kariyeri adına etkili bir adım daha attı. Oyuncunun yeni bölümlerdeki performansının sosyal medya yansıması da merakla takip edilecek.

Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisini ekranda bir arada görüp de beğenenler olduğu kadar, birbirlerine yakışmadığı düşüncesine sahip olanlar da var. Bakalım önümüzdeki bölümlerde bu konuda sosyal medya ortamında görüşler nasıl şekillenecek, takip edip detayları aktarmayı sürdüreceğiz.