Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Döngel’in Barbaros Hayreddin dizisindeki rolü birçok kadın oyuncunun da hayali!

Melisa Döngel’in Barbaros Hayreddin dizisindeki rolü birçok kadın oyuncunun da hayali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Melisa Döngel, romantik komedi dizileri ile adını duyurdu ama şu sıralarda bambaşka bir rolle hayranlarını fazlasıyla şaşırtıyor. Barbaros Hayreddin isimli TRT1 diziside başrolde yer alan güzel oyuncu, yeni imajıyla herkesi şaşırtmayı başardı.

Elif isimli günlük dizide canlandırdığı Süreyya karakteri ile dikkat çeken oyuncu, 2018 yılında Bizim Hikaye dizisindeki Deniz karakteri ile çok beğenildi. Oyuncunun büyük çıkış yaptığı proje ise Sen Çal Kapımı dizisindeki Ceren oldu. Ayrıca Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinde Çağla olarak da ekranda izlediğimiz oyuncu, sezon başında ise Kusursuz Kiracı dizisinde rol almıştı.

Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisindeki performansı ile göz dolduran oyuncu, şimdilerde ise Barbaros Hayreddin isimli TRT1’in tarihi projesinde başrolde yer alıyor.
Oyuncu adına ilk kez bir dönem dizisinde yer aldığı Barbaros Hayreddin dizisinin kariyeri açısından büyük önemi bulunuyor.

16. yüzyıl atmosferini diziyle birlikte yaşamakta olan Melisa Döngel, “Hem atmosfer olarak hem canlandırdığımız karakterlerin kostümleri olsun, konuşma tarzımız olsun, işlediğimiz konu olsun çok heyecanlandırıyor. Bir de benim ilk dönem dizim. O yüzden ekstra bir heyecanım var” diye konuştu.

Melisa Döngel'in Barbaros Hayreddin dizisindeki rolü birçok kadın oyuncunun da hayali! 7

Genç oyuncu böylesine güzel bir ekip ile çalışmanın kendisi adına önemli bir tecrübe kaynağı olduğunu da ifade etti. Melisa Döngel, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi.

Mia de Luna isimli karakteri canlandıran Melisa Döngel, bu karakterin özelliklerini de şu sözlerle anlattı: “Olağanüstü güçlü, zeki ve kendi ayaklarının üzerinde duran, zekası ve parasıyla herkesin hakkından gelebilecek kadar güçlü bir kadın.”

Türkiye’deki dizi hikayelerinde kadınların güçlü konumda oldukları projeler az ve bu tür rollere kadın oyuncuların büyük bir arzusu var. Melisa Döngel, hem cinsleri arasında böyle güçlü bir kadın karakterini canlandıran çok az isimden birisi olarak da öne çıkıyor.