Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Sözen’in yeni dizisine sürpriz iki konuk!

Melisa Sözen’in yeni dizisine sürpriz iki konuk!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kırmızı Oda dizisiyle ekrana gelen Melisa Sözen’in yeniden hayranlarıyla buluşturacak Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizinin çekimleri devam ediyor. Netflix’te yayınlanacak diziye iki ünlü isim konuk oyuncu olarak katıldı.

1444 Yapım tarafından hazırlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizi, Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlandı. Dizide, en son Kırmızı Oda’da Alya karakteriyle karşımıza çıkan başarılı oyuncu Melisa Sözen’le birlikte Birand Tunca yer alıyor.

Dizi ekibi yaklaşık bir ay önce Kapadokya’da çekimlere başladı. Sekiz bölümden oluşacak dizinin çekimleri Kapadokya’dan sonra halen Antalya’da devam ediyor. Ceylan Özgün Özçelik’in yönettiği dizi önümüzdeki yıl Netflix’te yayınlanacak.

Melisa Sözen'in yeni dizisine sürpriz iki konuk! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin çekimlerine iki ünlü isim konuk oyuncu olarak katıldı. Senaryosu Ertan Kurtulan tarafından kaleme alınan diziye deneyimli oyuncular Musa Uzunlar ve Hakan Boyav, dizide konuk oyuncu olarak yer aldı.

Musa Uzunlar’ı en son Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Fethi Abi, Hakan Boyav’ı da Teşkilat’ta Tövbekar olarak izlemiştik.

Melisa Sözen'in yeni dizisine sürpriz iki konuk! 9

Dizide yakıcı bir ilişkinin içinde acı bir sona doğru adım adım ilerleyen bir anne ve kızının hikayesini izleyeceksiniz.

Şehirden şehire, otelden otele kaçmak zorunda kalan dünya güzeli bir kız çocuğu ve kendisine hiç benzemeyen eksantrik annesinin bu kaçışları sırasında geçmişlerini saran sırlar ortaya çıkacak.