Ana sayfa Sosyal Medya Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’in Menajerimi Ara’daki durumu netleşti!

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder’in Menajerimi Ara’daki durumu netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Star TV ekranlarında yoluna devam eden Menajerimi Ara dizisi, son haftalarda ciddi şekilde düşen reytinglerine rağmen Star TV tarafından destekleniyor… Dizide son dönemde ise Canan Ergüder karmaşası yaşanıyor.

Meme kanserine yakalandığı ortaya çıkan ünlü oyuncunun canlandırdığı Feris karakterinin dizideki rolünün biteceğine yönelik bilgiler vardı. Ancak son gelişmeler daha farklı bir adımın ortaya çıktığına işaret ediyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizideki Feris’in son durumuna yönelik bazı bilgiler paylaştı.

Öncelikle karakterin bitirilmesi düşünülmüyor… Canan Ergüder’e moral olması amacıyla bir süre ara verse de daha sonra karakterin yeniden hikayede yer alması planlanıyor. Tabii ki bu durum kemoterapi nedeniyle biraz sıkıntılı geçecek gibi duruyor. Ameliyat olup, sonra setlere geri dönmesi beklenen oyuncunun 3 bölüm daha dizide yer alması sonrasında ise ara vermesi düşünülüyor.

Ergüder’in tedavi süreci içinde zaman zaman çekimlerin yapılması ve ara ara karaktere yer verilmesi gündemde. Feris hikayeden tamamen kopmayacak. Ancak oyuncunun tedavi durumu elverdiği süreler bazı sahnelerde yer alacak.

Sina Koloğlu, yazısında bu kararın oyuncunun morali için alındığına da değindi ve son gelişmeyi şu şekilde aktardı:

” Yine duyduğum, Ergüder’in bütün hakları saklı kalacak dizi bitene kadar. Yani bölüm başı ücretini alacak.”

Canan Ergüder, yayınlanan haberlerin ardından sağlık durumunu da anlatan şu paylaşımı yapmıştı:

Meme kanserine yakalanan Canan Ergüder'in Menajerimi Ara'daki durumu netleşti! 7