Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinin reytingleri iyi, Kazara Aşk yükseldi, Kefaret’e değişiklik yaramadı!

Seksenler dizisinin reytingleri iyi, Kazara Aşk yükseldi, Kefaret’e değişiklik yaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reyting yarışlarına yaz ekranında da devam ediliyor. Dizi izleyicileri için perşembe akşamları 3 farklı seçenek bulunuyor. Seksenler gibi fenomen olmuş bir dizinin haftalık formata geçmesi de olumlu dönüşler almasını sağladı.

İki sezondur TRT1 ekranında günlük dizi formatında ve haber öncesi erken saatte yayınlanması nedeniyle Seksenler dizisine olan ilgi azdı. Ancak haftalık dizi formatına geçiş yapan Seksenler, dün akşam izleyicisini yine TRT1 ekranına çekmeyi başardı. 3 dizi arasında günün en iyisi olarak öne çıkan Seksenler tüm kategorilerde rakiplerinin önündeydi.

Tüm kişiler kategorisinde günü 5.sırada tamamlayan TRT1 dizisi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise 3.’lük elde etti. Reha Özcan, Zeynep Demirel’in hikayeye katılması ve İlker Ayrık’ın da yeniden Çağatay rolüyle diziye dönmesi olumlu yansımalar yarattı.

Kazara Aşk isimli Star TV dizisi ise ikinci bölümü ile dün akşam ekrandaydı. İlk bölümü reytingler düşük gelince moraller bozulmuştu. Ancak ikinci bölümde bir yükseliş gözleniyor. Sude Zülal Güler ile Ümit Kantarcılar’ın başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk tüm kişilerde günü 6. bitirdi ve AB’de 10., ABC1’de ise 7. sırada yerini aldı. Kazara Aşk, Seksenler’in gerisinde kaldı ve sadece tüm kişilerde Kefaret’ten daha iyi  sonuçlar elde etti.

Kefaret dizisi ise iki kategoride Seksenler’den sonra günün en çok izlenen dizisiydi. Pazar akşamları 32 bölümü yayınlanan dizi, ani bir karar ile gün değiştirerek perşembeye geldi. Ancak Kefaret’en perşembe sınavından ilki reytinglerin düşmesiyle sonuçlandı. Dizi daha önce pazar akşamları çok daha iyi reytingler elde edebiliyordu.

Kefaret dizisinin tüm kişilerde 7. sırada yer aldığını, AB ve ABC1’de ise 5.’lik elde ettiğini belirtelim.