Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde bir ünlü isim tam 3 kez konuk oldu!

Menajerimi Ara dizisinde bir ünlü isim tam 3 kez konuk oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisi, eğlenceli hikayesi ve her hafta konuk olan ünlü isimlerle dikkat çekmeye devam ediyor. AB grubunda iyi reytingleri bulunan dizinin 26. yeni bölümü de 21 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak.

Menajerimi Ara dizisinin 26. bölümünün ünlü konuğu ise şarkıcı İrem Derici olacak. Daha önce 2 kez dizide konuk olarak yer alan Derici, bir kez daha ekip ile birlikte yerini aldı. Şarkıcı, yarın akşam izleyicilerle yeniden aynı yapımda buluşmuş olacak. İrem Derici gibi diziye üst üste konuk olan başka bir ünlü isim de yok.

Menajerimi Ara dizisinde bir ünlü isim tam 3 kez konuk oldu! 7

Birçok dizi hayranı, “İrem Derici’yi artık kadroya dahil etsinler” diye sosyal medyada yorum yapamaya başladı. Bazı hayranlar ise ünlü şarkıcının olduğu bölümlerin çok eğlenceli geçtiğini ve bundan memnun olduklarını ifade ediyor.

İrem Derici’nin de yer aldığı 26. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz. Dizinin yeni bölüm detayları da haberimizin devamında yer alıyor.

Dizinin yeni bölümüne; Dicle’nin Barış’la birlikte içine düştükleri durum ile Feris’in Serkan’ın hamilelik durumunu öğrendiğindeki çaresizliği damga vuruyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’, heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak 26. bölümüne ait tanıtımında; ‘Sevgililer Günü’ partisinde fotoğraflarının ekrana yansıtılmasıyla ilişkileri ortaya çıkan Dicle ve Barış’ın içine düştükleri zorlu durumların ipuçları verilirken, Feris’in Serkan’ın hamilelik durumunu öğrenmesi karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Dicle’nin karlar altında döktüğü gözyaşları karşısında Feris’in ona karşı olan sözleri izleyicileri derinden etkileyecek.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.