Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde bu yenilik izleyiciyi sinir edecek!

Menajerimi Ara dizisinde bu yenilik izleyiciyi sinir edecek!

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin şimdiye kadar 27 bölümü yayınlandı ve 28. yeni bölümde de önemli gelişmeler. Özellikle hayranlar Dicle ile Barış arasında neler yaşanacağını merak ediyor. Bu noktada bir yenilik var. Hikayede yeni bir denklem kuruluyor. Bu yeniliği sağlayan kişi ise Barış’ın annesi… İki aşığın arasına girmeye çalışan Ayla hanımın yapacakları merak ediliyor.

Dicle’ye göre Barış’ın annesi Ayla hanım sıkıntı değil… Ancak Ayla hanım açısında Dicle’nin büyük sıkıntı çıkartacak gibi duruyor. Dizi hayranları Ayla karakterine pek de ısınamayacak gibi bir hava var… Dicle, Barış’ın düzelmesi için elinden geleni yapmak istiyor. Ancak Ayla hanım, “İşte o yüzden bir daha Barış’ı görmeni istemiyorum” diyerek ağır bir söz söylüyor. Barış’ı bu duruma sokan şey, sanki Dicle gibi bir hava ortaya çıkacak. Menajerimi Ara dizisinin 28. bölümünde yaşanacaklarla ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dicle’nin Ömer’le görüşmesi işleri daha çok karıştırırken Barış’ın verdiği tepki Ömer’le karakola düşmelerine sebep olur. Serkan tazminat meselesi için herkesi sıkıştırmaya devam ederken Kıraç’ın öne sürdüğü fikir menajerleri ve asistanları yeni bir maceraya sürükler.

Menajerler ve asistanlar ikinci bir Gökçe Bahadır bulmak için şehrin dört bir yanını gezmek zorunda kalırlar. Kıraç, oyuncusunun sette partneriyle yaşadığı krizi çözmeye çalışır. Dicle, Barış için bir adım atarken, karşısında Barış’ın annesi Ayla’yı bulur.

Serkan, Feris’in hamilelik süreci için Çınar’dan yardım alır. Peride’nin Ece’den öğrendiği bir gerçek ise sürpriz bir ismi sorgulamasına neden olur.

Menajerimi Ara dizisinin 28.yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin 28. bölümünden 2. fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.