Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinde hem iyi hem kötü haber!

Menajerimi Ara dizisinde hem iyi hem kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinin akıbeti hayranları tarafından çok merak ediliyordu… Son dönemde öne çıkan dizinin reytingleri oluyor… Menajerimi Ara’nın Teşkilat’ın başlamasından sonra Pazar günleri çok düşük oranlara kadar gerilediği biliniyor.

Artık kabul edilmesi gereken gerçek, dizinin reytinglerini yükseltmesi mevcut şartlarda çok zor… Yani bu kötü haber… Çünkü Pazar akşamları izleyici tercihlerini yaptı ve Menajerimi Ara çıkış yapabilecek bir durumda da değil.. Ancak yaz ayları için dizinin daha iyi sonuçlar elde etmesi mümkün.

İlk olarak Salı akşamları yayınlanan ve TRT1’in Masumlar Apartmanı başlayınca ciddi düşüş yaşayan Menajerimi Ara, pazar günlerine alınarak kurtarılmıştı. Ancak dizi yine bir TRT1 dizisi yüzünden yine ciddi bir izleyici kaybına uğradı.

Sevindirici olan güzel gelişme ise Star TV’nin hala yapımın arkasında durduğu gerçeği. Çünkü maliyetleri düşük ve kanal gelir elde etme noktasında da diziden memnun. Durum böyle olunca da reytingleri çok düşmüş olması şimdilik ön planda tutulmuyor.

Dizinin sosyal medyada da güçlü bir takipçisi bulunuyor. Bu da etkileşimin yüksel olmasını sağlıyor ve sosyal medyadan gelen bu destek de Menajerimi Ara için kıymetli bir geri dönüş yaratıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Menajerimi Ara ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Dizinin akıbetini sorgulayan Koloğlu, şöyle yazdı.

“Ne olacak ‘Menajerimi Ara?’ Kulağıma gelen, kanal arkasında duruyor. “Bütçesi uygun” diyorlar. “Reyting düşük ama ürün yerleştiriyoruz yani reklam geliri tatminkâr ve en önemlisi seveni çok.”

Duyduğum, yaz aylarında diziyi devam ettirmek istiyorlar. Yani bir 13 bölümü daha çıkarmak. Yeni sezonda ‘bırakırsak yıpranır’ görüşü hakim. Bu yaz gidecek ve final yapacak, şahsi görüşüm.”