Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde ibret alınacak olay!

Menajerimi Ara dizisinde ibret alınacak olay!

tarafından ker_def

Pazar akşamları yayınlanan AB grubundaki iyi performansı ile dikkat çeken Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor… Dizide Dicle ve Barış arasında yaşanacak konuşmanın önemli mesajları olacak. Dicle, Barış’ın deneyimleri ile hayatında çok önemli bir gerçeğin de farkına varacak.

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünden bir tanıtım yayınlandı. Barış’ın (Deniz Can Aktaş) Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) geçmişte babasıyla yaşadıklarını anlattığı sahneler izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak. Aslında Dicle için Barış’ın sözleri ibret alınacak bir duruma işaret ediyor.

‘Menajerimi Ara’ dizisinin pazar akşamı ekrana gelecek 24. bölümü için geri sayım devam ederken diziden yeni bir tanıtım yayınlandı. Barış’ın, Dicle’ye babasıyla yaşadıklarını ve pişmanlıkları anlatması Dicle’ye kendi hayatını sorgulatırken Dicle, Barış’ı teselli etmek için yine de elinden geleni yapıyor.

Feris’in (Canan Ergüder) hamile olduğunu öğrendikten sonra yaşadığı kararsızlık ve duygusallığın devam edeceğinin sinyallerinin verildiği tanıtımda, Beren (Yaprak Medine) ve Kıraç (Barış Falay) arasındaki soğukluk da sona eriyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!