Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma reyting gerçeği Kırmızı Oda! Ramo güzel gidiyor, Son Yaz fena değil, Seni Çok Bekledim eh işte

Cuma reyting gerçeği Kırmızı Oda! Ramo güzel gidiyor, Son Yaz fena değil, Seni Çok Bekledim eh işte

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting rekabeti çok sert bir şeklide yaşanıyor. Diziler arasındaki bu müthiş rekabette kazananlar ile kaybedenler yavaş yavaş ortaya çıkıyor… 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanan diziler arasındaki bu rekabette neler olduğuna bir bakalım…

Dün akşam Kırmızı Oda çok iyi reytingler elde ederek tüm kategorilerde izleyicileri tv8 ekranına bağladı. Her hafta güçlü hikayelerle gelen dizi yine tüm kategorilerde birincilikleri topladı. Arka Sokaklar ise totalde Kırmızı Oda’ya çok yaklaştı ama birinciliği bu sefer alamadı. AB performansı düşük olan Kanal D dizisi, ABC1’de ise daha iyi durumda.

Cuma akşamlarının aksiyon dizisi Ramo da totalde iyi sonuçlar alarak yoluna devam ediyor. Arka Sokaklar gibi AB performansı düşük olan dizi ABC1’de ise daha iyi seviyelerde ve her iki kategoride de günü ilk 10 içinde tamamlayabildi.

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Ramo dizileri Cuma akşamlarının kazanan yapımları olarak sıralanıyor… Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Son Yaz dizisi ortalama reytingler elde ederek yoluna devam ederken, AB’de 3. sırada yer alması önemli bir artı olarak görünüyor. ABC1’de 7. ve totalde ise 12. sırada bulunan Fox TV dizisi, hikayesi ve oyunculuk performansları ile daha iyisini hak ediyor.

Star TV’de geçen hafta başlayan Seni Çok Bekledim dizisi büyük beklentilerle gelmişti. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu uyumu başarılı bulundu ama dizi o kadar da büyük etki sergileyemedi. 3’lü oranlarla yoluna yine ortalama seviyelerde devam eden Star TV dizisi, geçen haftaya göre bir miktar daha iyi konumda. Totalde 16. olabilen dizi, AB’de günü 5.sırada bitirdi ve ABC1’de de 9. oldu.

Son Yaz ile Seni Çok Bekledim, Cuma akşamlarının ne kazanan ne de kaybeden dizileri olarak görünüyor. Ancak 2 dizi var ki durumları pek de iyi değil.

1 Ocak’ta başlayan atv’nin Akıncı dizisi totalde ortalama reyting tutturmasına rağmen AB ve ABC1 performansı pek de iyi değil… Dizinin gidişatı ise olumsuza döndü. Total ve AB’de günü 14. olarak kapatan Akıncı, ABC1’de ise 20. sırada yer aldı.

TRT1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid dizisi de 5.sezonuna devam ediyor. Totalde düşen reytingler, AB ve ABC1’de daha iyi. Ancak dizinin kemik izleyici kitlesinin erimekte olduğu da görülüyor.

İşte 5 Şubat Cuma günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Cuma reyting gerçeği Kırmızı Oda! Ramo güzel gidiyor, Son Yaz fena değil, Seni Çok Bekledim eh işte 8

Cuma reyting gerçeği Kırmızı Oda! Ramo güzel gidiyor, Son Yaz fena değil, Seni Çok Bekledim eh işte 9