Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisindeki büyük kararsızlık!

Menajerimi Ara dizisindeki büyük kararsızlık!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor.

Menajerimi Ara dizisinde şimdiye kadar 33 bölüm yayınladı. 18 Nisan Pazar akşamı 34. yeni bölümü ekranda bulabilirsiniz… Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizin devamında öğrenebilirsiniz. Dicle’nin kararsızlığı bu bölümde dikkat çekecek.

“Her şeyden habersiz olan Feris, evlilik hayalleri kurarken; Serkan, Melisa’nın boşanmaktan vazgeçtiğini öğrenir. Dicle, gerçeği Feris’e söyleyip söylememe konusunda kararsız kalır. Çınar’ın İspanyol oyuncusu Jose, bir reklam çekimi için İstanbul’a gelir.

Geldiği ilk andan itibaren Çınar’ı zor durumda bırakan Jose, kaybolunca işler karışır. Bütün ajans Jose’yi bulmak için seferber olur. Barış’ın oynayacağı filmle ilgili sürpriz bir gelişme yaşanır. Kıraç bir yandan Ceyda’nın oyunlarını ortaya çıkarmaya çalışırken diğer yandan oyuncusu Ceren Taşçı’nın içinde olduğu krizi çözmeye çalışır.

Menajerimi Ara dizisindeki büyük kararsızlık! 7

Ayla’nın Dicle ile ilgili sürpriz hamlesi ise herkesi şaşırtır. Serkan, Feris’i üzmeden bir an önce bir çözüm bulmaya çalışırken Ceyda’nın müdahalesi her şeyi karıştırır. Feris’in Melisa’yla yaşayacağı yüzleşme merak konusudur.

‘Menajerimi Ara’nın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken genel yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor.Dizinin senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor. Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da.

Yayın Günü: 18 Nisan Pazar
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 34. Blm

Yapım: Ay Yapım
Genel Yönetmen: Ali Bilgin
Yönetmen: Deniz Çelebi Dikilitaş
Senaryo: Ekin Atalar
Oyuncular: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Serhat Teoman (Serkan), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Aslı Mavitan (Mayda), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), İdeal Beran Kotan (Aydın)