Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Yalazoğlu’nun yükü artıyor, Nursema karakteri yine öne çıkıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Yalazoğlu’nun yükü artıyor, Nursema karakteri yine öne çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Ekibin Ağustos ayının sonlarında bir araya gelerek çekimlere başlaması ve Eylül ayı içinde de yeni sezondan ilk bölümün yayınlanması bekleniyor.

Dizinin başarılı isimlerinden Ceren Yalazoğlu ile Serkan Tınmaz, Marmaris’te kısa bir süre bir araya gelmiş ve tatil yapmıştı. İki başarılı oyuncu yaptıkları açıklamada ikinci sezonun ilk sezondan çok daha iyi olacağını elde ettikleri duyumlar ile ifade etmişti. Ancak senaryo hakkında kendilerinin de henüz detayları bilmediğini söyleyen ikili, yeni sezonda da Nursema ve Umut karakterleri ile herkesi etkileyecek gibi gözüküyor.

Nursema’nın ilk sezonda büyük ilgi görmesi sonucunda Kızılcık Şerbeti dizisi çift haneli reytinglere ulaşmayı başarmıştı. Nursema’nın ailesi tarafından sevmediği bir adam ile evlendirilmesi, ilk gecelerinde pencereden itilerek yaralanması ve büyük aşkı Umut ile yaşadıkları dram anları, Kızılcık Şerbeti dizisinin en çok izlenen bölümleri oldu. Bu süreçte dizi çift haneli reytinglere ulaşmayı başardı ve rakibi Yalı Çapkını’nı da geride bıraktı.

Ne zaman ki Nursema karakterinin ateşi azaldı işte o zaman reytinglerde düşüş yaşandı. Çift haneli reytingleri sezon sonuna kadar bir daha göremeyen dizi için senaristler Nursema karakterini özel olarak yeniden tasarlıyor.

Ceren Yalazoğlu’nun büyük popülerlik elde ettiği ilk sezonun ardından, ikinci sezonda da yine Nursema ile öne çıkacağının bilgisini televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu ortaya koydu.

Aldığı duyumları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Koloğlu, “Nursema’nın hayatına hem zengin, hem entel, hem de muhafazakar, Erdoğan (Kayra Şenocak) giriyor. O bütün sezon bizleri bağlayan ve büyük emekler sonucu sonucu evliliğe giden Umut – Nursema birlikteliği bitecek mi?” mesajı ile izleyicileri bir hayli meraklandırdı.

Sina Koloğlu’nun bu kulis bilgisi, aslında senaristlerin Nursema karakteri üzerine özel bir çalışma yürüttüklerini ve ikinci sezonda da reytingleri artırmak için Ceren Yalazoğlu’na büyük iş düşeceğini ortaya koyuyor.