Ana sayfa Sosyal Medya Televizyon dizileri Nurgül Yeşilçay’ı çıldırttı, aldığı karar hayranlarını çok üzecek!

Televizyon dizileri Nurgül Yeşilçay’ı çıldırttı, aldığı karar hayranlarını çok üzecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, son dizi deneyiminde beklemediği bir sonuçla karşılaştı. BBC’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Happy Valley isimli dizinin yerli uyarlaması olan Son Nefesime Kadar sadece 5 bölüm sürebildi. Polis karakteri ile izlediğimiz Nurgül Yeşilçay, kendisinin de hayranı olduğu İngiliz dizisindeki kadın oyuncunun bir benzerinde rol aldığı için memnun olmuştu ama hikaye izleyicilerden yeterince destek bulamadı.

Geçen yıl sezon boyunca süren Kefaret dizisinin ardından, bu sezonda ekranda yer alan oyuncu, Son Nefesime Kadar dizisinin yayından kaldırılmasının ardından dinlenmeye çekilmişti. Nurgül Yeşilçay, yeni dizi çekmeyi de şu aşamada düşünmüyor. Ünlü oyuncu özellikle yaz dönemini dinlenerek geçireceğini ve herhangi bir projede yer almayı da düşünmediğini açıkladı.

Nurgül Yeşilçay, “Çok güzel dinleneceğim bu yaz. Çalışmayı hiç düşünmüyorum. Dinlenmeyi düşünüyorum” diye konuştu. Yaz dönemini iyi geçirmek isteyen ve kış sezonu için gelen projeleri de ona göre değerlendirmek isteyen ünlü oyuncunun aklında şu anda bir projede yer alıp, kariyerinde ilerlemek yok.

Dinlenmeyi önceliği olarak belirleyen Nurgül Yeşilçay, televizyon projelerinin artık zorlaştığını dile getirdi ve şunları söyledi: “Televizyon git gide çok zorlaşıyor. Çok uzun süreler, çok zor. Bir tiyatro projemiz var, bir sürü projemiz var. Ben de onların içinde sadece oyuncu olarak da bulunmayabilirim.”

Nurgül Yeşilçay bu sözleriyle aslında ileride yapımcılık da yapabileceği mesajını vermiş oldu.