Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni’nin kadrosuna dört deneyimli isim katıldı!

Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni’nin kadrosuna dört deneyimli isim katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanacak yaz dizisi Duy Beni için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Dizinin çekimlerinin başlamasına az bir süre kalırken oyuncu kadrosu da yavaş yavaş oluşuyor. Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosuna dört deneyimli isim daha katıldı.

Yaz dizileri için kanalların çalışmaları iyice hızlandı. Star TV’nin bu yaz ekrana getireceği dizilerden biri de Duy Beni. Bir gençlik dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Duy Beni dizisinin hikayesini Makbule Kesif yazıyor ve Süreç Film imzasını taşıyor.

Dizinin başrollerini Rabia Soytürk ile Caner Topçu yer alıyor. Genç oyuncu kadrosunda yer alan bir başka isim de Burak Can. Kısa süre önce deneyimli oyuncu Berk Hakman’la anlaşma imzalandıı açıklanmıştı.

Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni’nin kadrosuna dört deneyimli isim katıldı! 7

Dizinin genç oyuncu kadrosu oluşturulurken deneyimli isimler de ekibe güç katmaya hazırlanıyor. Duy Beni dizisinin oyuncu kadrosuna deneyimli isimler Feride Çetin, Durul Bazan, Aytaç Uşun ve Bedir Bedir katıldı. Böylece kadro iyice iddialı hale geldi.

Hatırla Sevgili dizisiyle büyük çıkış yapan Feride Çetin en son Hercai dizisiyle ekrana gelmişti. 41 yaşındaki başarılı oyuncu bugüne kadar rol aldığı sinema filmleriyle birçok ödüle layık görüldü. 49 yaşındaki Durul Bazan da daha çok komedi içerikli yapımlarla karşımıza çıktı. Deneyimli oyuncu en son İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisiyle ekrana gelmişti.

Çukur’un Meke’si ve Üç Kuruş’un Batu’su Aytaç Uşun da halen rol aldığı Üç Kuruş’un sona ermesinden hemen sonra soluğu Duy Beni setinde alacak. Başarılı oyuncu Bedir Bedir de en son Son Nefesime Kadar dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.