Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın yeni konuğu Yasemin Allen!

Menajerimi Ara’nın yeni konuğu Yasemin Allen!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi final yapmaya hazırlanırken ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Pazar akşamı 44. bölümü yayınlanacak olan dizi 45. bölümde ekranlara veda edecek. Menajerimi Ara’nın sona yaklaşırken yeni konuk Yasemin Allen olacak.

2020 yılında Star TV’de yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinde rol alan Yasemin Allen, dizinin yetersiz reyting sonucu altıncı bölümde final yapmasıyla ekrana bir süreliğine veda etmişti. Yasemin Allen dizide Elçin Sangu’yla başrolü paylaşmıştı.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin ardından Allen son olarak Olağan Şüpheliler dizisinde rol aldı. Dijital platform Exxen için çekilen ve halen yayınlanan dizide Allen başrolleri Bennu Yıldırımlar ve Ceren Moray’yla paylaşıyor.

Allen şimdi de bir sürpriz yaparak Menajerimi Ara dizisinin 44. bölümüne konuk olacak. Allen’la birlikte 44. bölümde Murat Dalkılıç ve Didem Kınalı da konuk olacak.

blank

Yeni bölümde Ceyda, üç menajerin ajansla bağını kesmek için farklı yollar ararken Kıraç, Ego Ajans’ı onlardan alamayacağını bir kez daha Ceyda’ya hatırlatıyor. Rusya’nın en büyük mücevher markasının Türkiye’de düzenlenecek tanıtım gecesinde Murat Dalkılıç, Yasemin Allen ve Didem Kınalı’nın yer alması isteniyor. Ve ajans bu isimler için ikna çalışmalarına başlıyor.

Menajerimi Ara dizisi 11 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak 45. bölümle ekranlara veda edecek.