Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin durumu, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e benziyor!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin durumu, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon yaz ekranında yeni diziler başlayacağı zaman en iyi uyum yakalayacak ikili olarak Hande Erçel ile Kerem Bürsin gösterilmişti. Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte tanışan iki ünlü oyuncu, sette de çok iyi bir uyum yakaladı. Enerjileri tutan ve güçlü bir etkileşim dalgası yaşanmasına neden olan Erçel ve Bürsin, dizinin de geniş kitlelere yayılmasını sağlamıştı.

Şimdi de benzer bir durumu Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinde görüyoruz. Dizi hayranlarını en çok etkileyen çift onlar oldu. Bu yaz döneminde Haziran ve Poyraz karakterlerinin ne kadar iyi uyum sağladıklarına yönelik sosyal medyada binlerce yorum görebilirsiniz.

Geçen sezon aynı başarıyı yakalayan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi, dizinin de 1 yıl geçmesine rağmen halen devam etmesinin sebebi olmuşlardı. 50. bölüm ile birlikte final yapacak olan Sen Çal Kapımı’nı ayakta tutan gerçek iki başrol oyuncusunun çekiciliğiydi.

Ada Masalı’nda hikayenin de farklı ve etkileyici olmasının etkisi var. Ancak başrol oyuncularının enerjisi ve uyumları izleyiciyi daha çok cezbediyor. Birçok dizi hayranı geçen yıl Sen Çal Kapımı’nın yarattığı etkiyi bu sezon Ada Masalı’nda gördüklerini belirtiyor.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisine sosyal medyada da destek bir hayli yoğun… İzleyiciler salı günleri yayınlanan diziyi heyecan ve merakla bekliyor. Dizinin şimdiye kadar 3 bölümü yayınlandı. 6 Temmuz akşamı ekrana gelecek 4. bölümün fragmanı da paylaşıldı.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Bu uyumu bir araya getiren kimse alnından öpüyorum.”