Ana sayfa Dizi Fragmanları Mendilleriniz hazır mı? Benim Adım Melek ağlatmaya yeminli!

Mendilleriniz hazır mı? Benim Adım Melek ağlatmaya yeminli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gaziantep’te çekimlerine devam edilen Benim Adım Melek dizisinin 34. bölümü 7 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Bu bölümde Seyit Ali, kızı Melek’in hastalığını sonunda öğrenecek. Onkoloji doktorunun kapısında Defne ve karşısında da dedesi var. Melek’in hastalığının bugüne kadar saklanmasına kızan dizi hayranları, artık bir ‘oh çekebilir’ sonunda Seyit Ali gerçekleri öğreniyor. Aslı bundan sonra neler yaşanacağı ilgi çekecektir.

Kızı Melek’e kötü davranan ve onun birçok kez kalbini kıran Seyit Ali, Melek’in ölüme doğru yürüyüşünü duyunca buna nasıl tepki verecek? Halil ise perişan durumda. Melek’in hastalığı çok ağır ama ona son durumu söyleyemiyorlar. Kutsi’nin başarılı performansında Halil karakterinin izleyicilere gözyaşı döktürecek bir konuşması var ki, mendilleri kesin hazırlayın…

TRT1 ekranında son haftalarda reytinglerinde toparlama gözüken dizinin heyecanlı sahneleri, ilginin de yeniden artmasını sağladı. Benim Adım Melek 34. bölümden 3. fragman yayınlandı.

Halil’in şu sözleri yeni fragmanda çok dikkat çekti: “Onu korumak için ben elimden gelen her şeyi yaparım. Gerekirse, çocuklarını da alır kendisini de alır bu şehri terk ederim. Evlenirim onunla. Hayatının sonuna kadar da yanında olurum. Ama benden gerçekleri söylememi isteme. Yapamam. Sevdiğim kadının gözüne baka baka, günden güne eriyorsun ve yakıda ölecek misin, diyeyim.”