Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da entrika dozu yükseldi, bu durum Şevval Sam’ın hoşuna gitti!

Yasak Elma’da entrika dozu yükseldi, bu durum Şevval Sam’ın hoşuna gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat vermekte olan Şevval Sam, mütevazi tavırları ile hayranlarından ilgi görmeye devam ediyor. Dizideki Ender karakterini abartabildiği kadar abartan ve böyle bir karakterle de ilk kez hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, halinden memnun.

Bir dergiye röportaj veren Şevval Sam, ikinci el kıyafet giydiğini söylemişti. Akşam saatlerinde magazincilere yakalanan oyuncu, bu konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Şevval Sam, “Hep vardı. İkinci el giyinmeyi seviyorum. Hem tüketime karşı bir eylem olarak da görüyorum. Ayrıca miadını doldurmamış, ömrünü tüketmemiş bazı giyeceklerin yeniden yeni birinde ruh bulması da hoşuma gidiyor” açıklamasını yaptı.

Bir daha evlenmek istemediğini, ayrıca pişman olmadığını da röportajında bahseden Şevval Sam, sorular üzerine konuya şu sözlerle açıklama getirdi: “Evlenmeyi düşünmiyorum artık. Yani oğlumu doğurdum, evlilikle ilgili deneyimim çok iyi olsaydı devam ederdi. Hayalimde evlilik yok galiba, yazgımda olmayabilir.”

Yasak Elma dizisinin çekimlerinin çok iyi gittiğini anlatan oyuncu, “Biraz entrika dozu yükselmeye başladı. Güzel güzel” ifadesini kullandı.