Ana sayfa Dizi Haberleri Menekşe’ye bile kızamıyorlar! İzleyici isyanda ama Sefirin Kızı dizisinde Sancar’ın vazgeçmeye niyeti yok!

Menekşe’ye bile kızamıyorlar! İzleyici isyanda ama Sefirin Kızı dizisinde Sancar’ın vazgeçmeye niyeti yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de dün akşam 21. bölümü ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünde işler iyice karışacak! Çünkü Sancar ve Nare’yi mahkemede önemli bir sınav bekliyor. Kızının velayetini vermek istemeyen Sancar’ın mahkemeye Nare ile ilgili neler sunduğu merak konusu. Gediz’i mahkeme salonundaki sandalyeden kaldırıp bas bas bağırtacak konuma neyin getirdiği merak konusu.

22. bölüm tanıtımı ile birlikte izleyenleri de meraklı bir bekleyiş aldı. Nare ve Sancar kızları Melek’in velayeti ile savaşırken, Akın’ın hain planlarına dahil olan Menekşe’nin de vicdansızlığı had safhaya çıkıyor! Menekşe’nin Nare’ye olan öfkesi yüzünden Melek’i yakması, artık sinirleri iyice zıplatmakta!

Kendisinin düşük yaptığının ortaya çıkmaması için binbir numara çeviren Menekşe, Akın ile anlaşıp Melek’i ona vermesi karşılığında, Kahraman’ın bebeğini bir şekilde Sancar’ınmış gibi yutturmaya çalışma planları yapıyor. Bu planlar gerçekleşir mi bilinmez ama Menekşe’nin sözleri bile izleyenleri çileden çıkarmakta.

Ancak dizinin takipçilerini çileden çıkaran tek durum Menekşe değil. Hatta kimi izleyenler, nikahlı bir adamla hala yakınlaşma çabaları içinde duran Nare’ye öyle kızgın ki Menekşe’yi bile anlama yoluna gidiyor. Güçlü kadın imajının artık Nare’nin durduğu noktada söz konusu olmadığı görüşünde. Sancar’ın evli olmasına rağmen Nare’nin peşinde koşması, onun da bir şekilde hayatında kalmaya devam etmesi, izleyenleri kızdırıyor.

Nare için için hala Sancar’ı severken, Gediz ile arası bozulmasın diye de iki ailenin kadınlarını bir araya getirip planlar yapıyor. Kızını alıp gitmek isteyen ve velayet için konaktaki kadınlarla Gediz’in annesi ve ablasıyla da anlaştı. Bu plan tutar mı önümüzdeki bölümde göreceğiz ama ‘Yorgan gider, kavga biter’ diye düşünen ve Gediz ve Sancar’ın kendisinin gitmesiyle yeniden eski hallerine döneceğini düşünen Nare, görünen o ki yanlış düşünüyor!

Ne Gediz’in ne de Sancar’ın Nare’yi bırakmaya niyeti yok! Gemileri yakan Gediz’in, şirketlerinin ve mallarının bölüştürülmesiyle ilgili konuşma sırasında malda mülkte gözünün olmadığını, Nare’nin kendisine yettiğini söylemesi de aşkından vazgeçmeyeceğinin göstergesi.

Sosyal medyada hala Nare’nin ‘ezik, zavallı, Sancar’ın gölgesinde, metres, kuma’ durumuna getirildiği görüşüyle diziyle ilgili eleştirilere devam eden izleyicinin, gelecek haftaki bölümde Sancar’ın Menekşe’den boşanma kararını açıklayıp Nare’yi öptüğü sahneden sonra ne söyleyeceği de merak konusu…

İşte 22. bölüm tanıtımı…

Sefirin Kızı’na 5 ödül birden geldi…

Bu arada diziyle ilgili tüm eleştirilere karşın yeni sezonda moralleri düzelten bir de gelişme yaşandı. 3. İzmir Film Festivali’nde 5 ayrı ödüle layık görüldü. Online olarak düzenlenen törende ödül alan oyuncular, dizinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla mutluluklarını ifade etti.

Sinema Televizyoncular Meslek Birliği (ASİTEM) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteğiyle düzenlenen 3. Uluslararası İzmir Film Festivali’nin noter onaylı halk oylaması sonuçları açıklandı.

5 milyon tekil oyun kullanıldığı oylamada, ‘Sefirin Kızı’ dizisindeki rolleriyle milyonların beğenisini toplayan Neslihan Atagül Doğulu ‘En İyi Kadın Oyuncu’, Engin Akyürek ‘En İyi Erkek Oyuncu’, Tülin Yazkan ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’, Uraz Kaygılaroğlu ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ve Beren Gençalp ‘En İyi Çocuk Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.