Ana sayfa Sosyal Medya Emin misin Sinem Ünsal? Mucize Doktor setinde Onur Tuna’ya esprili gönderme

Emin misin Sinem Ünsal? Mucize Doktor setinde Onur Tuna’ya esprili gönderme

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Fox TV’de ekrana gelen Mucize Doktor dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümüyle sezona ‘Merhaba’ demişti. Gerçi izleyenleri çok tatmin eden bir bölüm olmadı. Fazla aksiyon ve Mucize Doktor dizisine de gereksiz kaçan sahneler vardı. Ancak biraz da Kıvılcım karakterinin diziden çıkmasına vesile olması için kurgulanmıştı sahneler.

İzleyici çok hoşlanmasa da yeni sezonda Mucize Doktor ile buluşmak mutlu etti. Yeni bölümde ise yine geçtiğimiz sezonda merakla izlenen hallere geri dönüyoruz. Dizide izleyenleri bazen sinir eden ama dürüstlüğü, kararlılığı, bilgisi, sert görünüşüne karşın duygusal ve kollayıcı yanıyla Ferman’ı oynayan Onur Tuna, başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Yasak Elma dizisindeki Alihan karakterinden sonra ayakları yere daha sağlam basan bir karakterle ekranda yer alıyor oyuncu. Dizinin bir diğer sevilen ismi ise Doktor Nazlı’ya hayat veren Sinem Ünsal. Oyuncu, naif duruşu, Ali Vefa ile olan iletişimi, yardımsever ve doğrucu yanı ile onu çok seviyor.

Kızım dizisinde öğretmen olarak izlediğimiz Sinem Ünsal, başarılı oyunculuğunu Mucize Doktor’da da devam ettiriyor. Ünsal, Nazlı karakteriyle de uyum içerisinde bir oyunculuk sergilemekte.

Sinem Ünsal ve Onur Tuna, dizinin setinde birlikte bir fotoğraf çekilip instagram’da paylaştılar. Aslında Sinem Ünsal, bu fotoğrafta filtre kullanıp gözlerini mavi yapmıştı. Bilindiği gibi Sinem Ünsal’ın gözleri kahverengi. Onur Tuna’nın ise mavi.

Ancak Sinem Ünsal, kendisini mavi gözlü yaptığı fotoğrafa, sanki Onur Tuna’ya filtre uygulanmış gibi bir izlenim verip “Filtreyle Onur’a mavi göz yaptık, napsın heveslenmiş” notunu düştü. Görenleri gülümseten fotoğrafı Onur Tuna da kendi hesabında paylaştı.

Her ne kadar dizide sürekli didişseler de kamera arkasında iyi anlaştıkları görülen iki oyuncunun esprili paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

Emin misin Sinem Ünsal? Mucize Doktor setinde Onur Tuna'ya esprili gönderme 7