Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen Barbaroslar dizisinin setinde 10 kişi koronavirüse yakalandı!

Merakla beklenen Barbaroslar dizisinin setinde 10 kişi koronavirüse yakalandı!

tarafından zk zk

TRT1’in yeni ve iddialı dizisi Barbaroslar’ın hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu. Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Engin Altan Düzyatan’ın yeniden ekrana döneceği dizinin çekimlerinin başlaması, iddialı projeye olan merakı da arttırmıştı. Ancak dizinin setinden gelen bir haber, çekimlerin bir süre aksayacağına işaret etmekte!

tv100’de yer alan habere göre, Barbaroslar dizisinin setinde koronavirüs vakaları tespit edildi. Son dönemde pek çok dizinin setinden yoğun bir şekilde virüse yakalananlarla ilgili haberler gelmekte.

Merakla beklenen Barbaroslar dizisinin setinde 10 kişi koronavirüse yakalandı! 9

Ulaş Tuna Astepe’nin de rol aldığı ve büyük bir prodüksiyon olan Barbaroslar dizisinin setinden 10 kişinin virüse yakalandığı belirtiliyor.

Dizi içi özel olarak mühendisler tarafından inşa edilen gemilerdeki savaş, aksiyon sahnelerini çeken ekipte virüse rastlandığı ve sonrasında çekimlerin iptal edildiği öğrenildi.

Es Film imzalı dizinin setinde yapılan koronavirüs testi sonrasında tam 10 kişinin pozitif çıktığı ifade ediliyor. Bu kişiler arasında oyuncuların da olup olmadığı belirtilmiyor.

Merakla beklenen Barbaroslar dizisinin setinde 10 kişi koronavirüse yakalandı! 10

Osmanlı Devleti’nin ilk Kaptan-ı Deryası Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatının konu edildiği “Barbaros” dizisinin başrolünü Engin Altan Düzyatan üstleniyor.

Osmanlı İmparatorluğunda 15. yüzyılın sonlarının yansıtılacağı Barbaroslar dizisi, denizler hakimi olarak adlandırılan Oruç, İshak, İlyas ve Hızır reislerin Akdeniz’deki maceralarıyla izleyiciyi büyüleyecek. Dönemi yansıtan tüm ince detayların titizlikle hazırlandığı Barbaroslar dizisi, TRT1’de yayınlanacak. Yeni sezonda yani Eylül ayında ekranda olması planlanıyor.

Merakla beklenen Barbaroslar dizisinin setinde 10 kişi koronavirüse yakalandı! 11

Aksiyon sahneleri için yurt dışından yönetmen, görüntü yönetmeni, dublör gibi pek çok alanında uzman kişi dizi için Türkiye’ye geldi. Dünyada dikkat çeken Vikingler, Homeland gibi dizilerde de çalışmış ekipler, Barbaroslar dizisi için de çalışıyor.