Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan gönderilen Nesrin Cavadzade’ye Eda Ece ve Şevval Sam’dan dikkat çeken veda mesajı!

Yasak Elma’dan gönderilen Nesrin Cavadzade’ye Eda Ece ve Şevval Sam’dan dikkat çeken veda mesajı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin setinde yaşanan gerginlik sonrası Nesrin Cavadzade’nin kadrodan çıkarıldığı iddiaları sonrasında bu hafta yayınlanan bölümde Şahika, apar topar ölüm sahnesiyle veda etti. Dizideki karakterlerin bile ‘Nasıl oldu bütün bunlar? Şahika’nın öldüğüne inanamıyorum’ sözleri, adeta ekran başındakilerin de duygularını yansıtan sözler oldu!

Aralarında entrikalar bitmeyen, farklı işbirlikleri ve çıkar ilişkileri kuran ama aynı zamanda düşmanlıkları da devam eden Şahika-Yıldız-Ender, dizinin sürükleyici unsurlarıydı.

Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği karakterler ekseninde dönen diziden bir anda Şahika’ya veda edildi. Dizinin yönetmeni rahatsızlanınca destek için gelen Yasak Elma’nın eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile tartışıp seti terkettiği ve telefonlarını açmadığı ileri sürülen Cavadzade, durumu öğrenen Yapımcı Fatih Aksoy tarafından diziden gönderildi şeklinde söylentiler halen mevcut.

Yasak Elma'dan gönderilen Nesrin Cavadzade'ye Eda Ece ve Şevval Sam'dan dikkat çeken veda mesajı! 9

Konuyla ilgili olarak iki taraftan da bir açıklama gelmedi. Cavadzade, instagram’dan kendisine gelen mesajlara, diziden ayrılmasına üzülen hayranlarına “Önümüze bakalım, her şey çok güzel olacak, sürprizlerim var” şeklinde açıklamalar yaptı sadece.

Dün akşam ekrana gelen 109. bölümde Şahika’nın cenaze sahnesi yapıldı. Oyuncunun diziye veda etmesinin netleşmesi ile birlikte, birlikte kamera karşısına geçtiği Şevval Sam ve Eda Ece, instagram sayfalarından bir mesaj yayınladılar.

Aynı zamanda Nilperi Şahinkaya da diziden ayrıldı. Ancak Şahika’nın gidişinin kamera arkası o kadar çok konuşuldu ki Cansu karakterinin gidişi arada kaynadı. Eda Ece, Cavadzade ile birlikte, Nilperi Şahinkaya’ya da veda etti sosyal medyadan..

Yasak Elma'dan gönderilen Nesrin Cavadzade'ye Eda Ece ve Şevval Sam'dan dikkat çeken veda mesajı! 10

Eda Ece’nin, her iki oyuncu ile de iyi anlaştığı biliniyor. Ece, birlikte rol aldığı iki isme “Görüşürüz kızlar, dizi ne ki hayatta beraberiz” diyerek dostluklarının  baki olduğuna vurgu yaptı. Eda Ece’nin sette Neslihan Yeşilyurt ile sohbete dalmasına Nesrin Cavadzade’nin tepki verdiği ve tartışmanın da buradan çıktığı söylentileri ise Eda Ece’nin son mesajı ve daha önce yaptığı açıklama ile, Cavadzade ile aralarında bir gerginlik olmadığını gösteriyor.

Şevval Sam da Nesrin Cavadzade’ye aşağıdaki mesajla veda etti. Ender ve Şahika karakterinin bir müttefik bir düşman halleri olsa da dizideki çekişme herkes tarafından seviliyordu. Sam da bu duruma vurgu yaparak “Şahika seni çok özleyeceğim. En çok da gecekondu günlerimizi” yorumunu yaptı.

Yasak Elma'dan gönderilen Nesrin Cavadzade'ye Eda Ece ve Şevval Sam'dan dikkat çeken veda mesajı! 11