Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen Kara Tahta dizisinde roller belli oldu! Kim kimi oynuyor?

Merakla beklenen Kara Tahta dizisinde roller belli oldu! Kim kimi oynuyor?

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in yeni ve iddialı dizisi Kara Tahta, 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Miray Daner ve Furkan Andıç başrollerinde oynadığı ve hazırlıkları devam eden dizide izleyiciyi derinden etkileyecek duygusal yönü ağır basan bir hikaye anlatılacak.

Diziyle ilgili başroller belli olduktan sonra yavaş yavaş diğer detaylar da ortaya çıktı. Cengiz Bozkurt’un da kadrosunda yer aldığı dizide Yargı dizisinde avukat Engin ile son zamanlarda yıldızı parlayan Onur Durmaz ise Kara Tahta’da Cafer karakterini canlandıracak. Yeni dizide kebapçıda çalışan Cafer, hikayenin kötü adamı olan Bekir’in tarafında bulunacak.

Merakla beklenen Kara Tahta dizisinde roller belli oldu! Kim kimi oynuyor? 1

Etkileyici bir hikayesi olduğu daha ilk tanıtımla anlaşılan Kara Tahta’nın senaryosunu Erkan Birgören yazıyor. Dizide Miray Daner Irmak, Furkan Andıç da Atlas karakterini canlandıracak. Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.

Yayınlanan ilk fragmanla birlikte dizinin tahmin edildiği gibi Çarşamba akşamları saat 20.00’de TRT1 ekranında izleyicisiyle buluşacak Kara Tahta’nın güçlü bir oyuncu kadrosu var.

Merakla beklenen Kara Tahta dizisinde roller belli oldu! Kim kimi oynuyor? 2

Dizinin Çarşamba günü için en güçlü rakibi Kuruluş Osman olacak. İlk bölümünden bu yana her hafta reytingin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman dizisini yerinden etmek bir hayli zor. Ancak aynı akşam yayınlanan Sadakatsiz ve Oğlum reytinglerde çok da güçlü değiller.

Merakla beklenen Kara Tahta dizisinde roller belli oldu! Kim kimi oynuyor? 3

İlk bölümüyle birlikte reytinglerde nasıl bir sonuç alacağı konuşulan TRT’nin iddialı yeni dizisi Kara Tahta’nın merak edilen detaylı oyuncu kadrosu;

Furkan Ardıç – Atlas
Miray Daner – Irmak
Cengiz Bozkurt – Arif Hoca
Kerem Arslanoğlu – Bekir
Selen Uçer – Münevver
Çiçek Dilligil – Sevgi
Mine Tüfekçioğlu – Ülfet
Nizam Namidar – Hikmet
Onur Durmaz – Cafer
Taylan Meydan – İskender
Eylül Uğan – Aylin