Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Süslü Korkuluk dizisinden beklenen haber geldi!

Ve Süslü Korkuluk dizisinden beklenen haber geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önce TV8’de yayınlanacağı duyurulan, hatta bir tanıtımı da yayınlanan Süslü Korkuluk isimli dizinin akıbeti merak konusuydu! Zira dizinin yapımcı firması OGM Pictures ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun anlaşmazlığa düştüğü ve dizinin tv8’de yayınlanamayacağı öğrenilince büyük hüsran yaşanmıştı.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın yapacağı, başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Alina Boz’un yer alacakları dizi için büyük bir heyecan yaşanmaktaydı. Bütçesinin çok yüksek olması nedeniyle tv8’in diziden vazgeçtiği haberlerinin ardından da yeni bir kanal arayışına girilmişti.

Kanalların bu yüksek bütçe nedeniyle diziyi kabul etmemesi sonrası bu kez dijital platformlara sunulan Süslü Korkuluk dizisinin yeni adresi ise Netflix oldu. Bu süre içinde Alina Boz’un da projeden vazgeçtiği duyuldu. Ulusoy ve Boz’u birlikte ekranda görmek isteyenler için büyük bir hüsran oldu ancak Süslü Korkuluk dizisi, iddiasını büyüten isimlerle yoluna devam ediyor!

Ve Süslü Korkuluk dizisinden beklenen haber geldi! 9

Kadrosu giderek şekillenen diziye Alina Boz’un yerine Esra Bilgiç katıldı. Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde oynayan Esra Bilgiç ile Çağatay Ulusoy uyumu merakla beklenirken, kadroda Olgun Şimşek ve Salih Bademci isimlerinin yer alması da başka bir heyecan yaşatıyor.

Bu isimlere son olarak usta oyuncu Engin Şenkan da katıldı. Şu sıralar Camdaki Kız dizisinde Raşit Enişte olarak ekranlara gelen usta oyuncu da Süslü Korkuluk’un kadrosund artık…

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra çekimlerinin de başlaması heyecanla beklenen diziden gelen son haber ise umut verici… Dizinin yönetmeni Cem Karcı’nın yaptığı paylaşım, heyecanı katladı! Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in ilk prova için buluşmuş olmaları, hazırlıkların da tamamlanmak üzere olduğunun bir göstergesi.

Çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı anlaşılan dizinin okuma provalarının başladığı da sosyal medyadan öğrenildi. Başrol oyuncularının fotoğrafının olmaması, hayranları üzse de dizi için ilerleme kaydedilmiş olması teselli etti.

Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç’in kamera uyumları şimdiden büyük merak konusu. Ulusoy’un projenin ilk başından beri Alina Boz’u ısrarla istediği biliniyordu. Ancak Alina Boz’un vazgeçmesinin ardından Esra Bilgiç de heyecan yaşatan bir gelişme oldu.

Henüz iki oyuncunun yanyana bir pozunun olmaması hayranları için can sıkıcı bir durum. Sabırsızlıkla ikiliden gelecek bir paylaşım bekleniyor. Ancak şimdilik dizinin okuma provalarının başladığının duyurulmuş olması da güzel bir gelişme.

Ve Süslü Korkuluk dizisinden beklenen haber geldi! 10

Aylardır süren hazırlıkların bir nedeni de televizyon için çekilecek olan dizinin senaryosunun dijitale uyarlanması. Aslında tv dizilerinin uzun olması ve dijitalde daha kısa yer alması, Süslü Korkuluk açısından avantajlı bir duruma dönüştü.

Senaryosu hazır olan dizinin böylece bölüm sayısı da uzadı. Hatta iki sezon olduğu da bir süre önce gündeme gelmişti. Çağatay Ulusoy’ın Peyami isimli bir terziye hayat vereceği dizide, aşık olacağı ve dükkanına gelinlik diktirmek için gelen Esvet’i de Esra Bilgiç’in oynayacağı biliniyor.

Salih Bademci’nin Dimitri karakterini oynayacağı dizi Olgun Şimşek ise Mustafa karakterini canlandıracak. Peyami’nin babası olan Mustafa’nın çocuk zekasına sahip bir karakter olacağına yönelik bazı iddialar da ortaya atılmıştı.

Ve Süslü Korkuluk dizisinden beklenen haber geldi! 11

Peyami karakterinin dedesi rolünde ise hikayeye Engin Şenkan’ın katıldığı öğrenildi. Süslü Korkuluk dizisinde ön hazırlıkların yakında tamamlanması ve ekibin sete çıkarak ilk sahnelerin çekilmesi bekleniyor.