Ana sayfa Sinema Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazıcı, yeni filmiyle yakında Netflix’te!

Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazıcı, yeni filmiyle yakında Netflix’te!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Netflix’te yayınlanan gençlik dizisi Aşk 101’de canlandırdığı Işık karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan İpek Filiz Yazıcı çok yakında Son Nefesime Kadar isimli diziyle Fox TV ekranında olacak. Genç oyuncu başrolünde yer aldığı UFO isimli filmle Netflix ekranında hayranlarıyla buluşacak.

Daha önce Yeni Hayat, Elimi Bırakma, Kayıtdışı, Babam ve Ailesi dizilerinde rol alan İpek Filiz Yazıcı, Netflix’te yayınlandığı dönem büyük olay yaratan Aşk 101’le çıkışını yapmıştı. Dizinin en masum karakteri Işık’ı canlandıra genç oyuncu performansıyla tam not almıştı.

Yetenekli oyuncunun yeni filmi yakında Netflix’te yayınlanacak. BKM Film tarafından çekilen UFO isimli film, 23 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak.

Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazıcı, yeni filmiyle yakında Netflix’te! 4

Onur Bigetay’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı filmde ayrıca Mert Ramazan Demir yer alıyor. Çekimleri Adana’da başlayan dizide başrollere Mekin Sezer, Kerem Alp Kabul, İlker Aksum, Dolunay Soysert, Nilsu Yılmaz, Ferit Aktuğ, Enes Külahçı ve Elif Çakman gibi isimler yer alıyor.

Bu arada İpek Filiz Yazıcı çok yakında Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar ile hayranlarının karşısına çıkacak. Pastel Film tarafından çekilen dizi bir polisin yaşadığı ruhsal sorunlar ve oğlu ile hayat mücadelesini, ayrıca bir kayıp vakası üzerinden de sansasyonel olayları anlatacak.

İpek Filiz Yazıcı’nın yer alacağı Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisi bir polisiye drama olacak. Dizide Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Emre Bey, Baran Bölükbaşı ve Begüm Birgören rol alıyor. Dizinin önümüzdeki günlerde ekrana gelmesi bekleniyor.