Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Merkür 6 Mayıs’a kadar Koç burcunda! Peki bu ne anlama geliyor? Dinçer Güner açıklıyor!

Merkür 6 Mayıs’a kadar Koç burcunda! Peki bu ne anlama geliyor? Dinçer Güner açıklıyor!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Dinçer Güner, youtube kanalında takipçilerine bilgiler veren videolar paylaşmaya devam ediyor. Merkür’ün 6 Mayıs’a kadar Koç burcunda olacağı bilgisini veren Güner, bunun hayatlarımıza olan etkilerini anlattı.

Dinçer Güner, “Merkür Koç burcuna geçtiği anda Merkür’ün temsil ettiği bir çok konuda atmosferde hız hakim olur. Öncelikle hızlı düşünüp hızlı aksiyon almamızı gerektirecek koşullarla karşılaşırız. Karar alırken, fikirlerimizi ifade derken adeta arkamızdan sanki biri koşturuyormuşçasına hızlı davranırız. Ya da fikir ve düşünce ifade ederken sanki çevremizde ki diğer insanlarla adeta yarışır bir hale geliriz. Meydan okumak, kendi düşüncelerimizi başkalarına kabul ettirmek, dinletmek konusunda adeta meydan okuruz” açıklamasında bulundu.

Bu dönemde objektif olmamızın pek mümkün olamayacağı bilgisini veren Dinçer Güner, “Bu dönem biraz sakin olmak, acil kararlardan önce derin nefesler almak üzerine birkaç saat düşünmek iyi gelecektir” diyerek uyarılarda bulunmakta. Güner’in açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.