Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 17 Nisan Çarşamba neler oldu? Necla ve Metin Büyükşen’in katili kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 17 Nisan Çarşamba neler oldu? Necla ve Metin Büyükşen’in katili kim?

tarafından ker_def

Atv’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 17 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde önemli konu başlıkları konuşuldu. Konya’da öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayeti konusu işlenmeye devam ediliyor.

Ailenin yakınları, oğulları ve gelini yayındaki açıklamalarıyla dikkat çekti. Evde altın veya para olup olmadığıyla ilgili konu tartışılırken, evde 120 milyar olduğu iddiası ortaya atıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında 24 Aralık 2014’te Bartın’ın Hıdırlar köyünden kaybolan 43 yaşındaki Gülşen Kapkaç konusu işlendi.

Kapkaç’ın annesi ve ablası, İbrahim denilen kişinin uygunsuz fotoğraflar çekip tehdit ettiği iddialarını dile getirdiler. 4 yıldır kayıp olan 2 çocuk annesi Gülşen Kapkaç’a ne oldu?

14 Nisan’da Balıkesir’deki evlerinden çıkıp gittikleri öğrenilen 13 ve 14 yaşındaki Müşra ve Nehircan bulundu.

Mutlu haberi Müge Anlı canlı yayında anneye verdi. İki kardeşin Balıkesir emniyetine götürüldüğü öğrenildi. Videodan 17 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının tamamını izleyebilirsiniz.