Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat, evlilik yıl dönümünü sosyal medya paylaşımıyla kutladı!

Mert Fırat, evlilik yıl dönümünü sosyal medya paylaşımıyla kutladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ‘Kefaret’ dizisinde Nurgül Yeşilçay ile baş rolü paylaşan Mert Fırat, dizisi final yaptıktan sonra bir süre tatil yaparak dinlendi.

9 Eylül 2018 tarihinde iş insanı Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat ile evlenen ünlü oyuncu 2020’de baba oldu. Bir kızı olan oyuncu eşiyle evlilik yıl dönümlerini instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Düğünlerinden bir kareyi yayınlayan Mert Fırat fotoğrafa, “Hep şarkılar söyleyerek geçsin yıllar. Şansım, dostum, arkadaşım, canım sevgilim. En güzel hediyemiz Seyhan Mia ile nice mutlu yıllarımıza…” yazdı.

Mert Fırat, evlilik yıl dönümünü sosyal medya paylaşımıyla kutladı! 7

Geçtiğimiz sezon ekranlarda yoğun bir çalışma temposu yaşayan Mert Fırat, önümüzdeki günlerde tiyatro sahnesinde izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Turgut Özakman’ın 1987 yılında kaleme aldığı ve sahnelendiği dönem büyük ilgi gören ‘Deliler’ adlı oyundan uyarlanan ‘Deli Bayramı’ adlı oyunda rol alacak.

Mert Fırat’ın da kurucuları arasında yer aldığı DasDas’da sahnelenecek oyunda, ‘Deliler’ oyunu günümüzde oynansa ve tüm karakterler DasDas’ı ele geçirirse nasıl olur?’ sorusuna cevap aranacak ‘Deli Bayramı’ oyunu, 1/2/3/18 ve 25 Ekim’de  tiyatroseverlerle buluşacak.