Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tülin Özen yeniden dizi setlerine Arak ile muhteşem bir dönüş yapıyor!

Tülin Özen yeniden dizi setlerine Arak ile muhteşem bir dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tülin Özen, bugüne kadar yer aldığı projelerdeki etkili oyunculuk performansları ile hayranlarını mest eden bir isim oldu.

1979 yılında dünyaya gelen ve 2003 yılından itibaren sinema ve dizi sektörüne hizmet etmeye başlayan Tülin Özen, çok farklı yapımlarda bulundu.

Birbirinden değişik karakterleri canlandırarak geniş bir tecrübe birikimi yapma fırsatı bulan ünlü oyuncu, çeşitli yapımlar ile kariyerini geliştirdi.

Beyaz Gelincik, Kapalıçarşı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda gibi dizilerde önemli performanslara imza atan oyuncu, ayrıca birçok sinema filminde de bulundu.

Arak dizisine katılan, popüler ve zengin bir yazar olan Yosun karakterini okur okumaz sevdiğini anlatan Tülin Özen, hikayeyi şöyle anlattı.

“Yosun zengin bir yazar. Ailesini, geçmişini geride bırakıp yeni yaşamını tüm parıltısıyla yaşamak istiyor. Köklerinin kendini hatırlatması ve ‘Kurduğu bu hayatı devam ettirebilecek mi?’ tehdidi ona huzur vermiyor ve genç kadını hayatını ‘kötü şeyler’ yaparak kirletmeye meyilli bir hale getiriyor.”

Projeyi ilk duyduğu anda heyecanlandığını ifade eden ve kendisini etkilediğini anlatan Tülin Özen, harika bir ekip kurulduğunu şu sözlerle anlattı:

“Yıllardır çalışmak istediğim bir yapım şirketi olması ve projeyi ilk duyduğum anda, daha teklif ortada yokken, beğenmiş ve merak etmiş olmam ilk pozitif yönü diyebilirim. Sonrasında Yosun karakterinin kendine has dertleri, arızaları olması… Yönetmeni ve oyuncularıyla da proje harika kurulmaya devam etti.”

Setteki ortamı ve dizide izleyiciyi nelerin beklediğini ise ünlü oyuncu şu sözlerle özetledi:

“Set ortamı genelde yapım şirketi ve yönetmenin etkilerini taşıyor diye hissediyorum. Bizim setin de söylediğim sebeplerden dolayı çok sıcak, saygılı ve deneyimli olduğunu söyleyebilirim. İzleyiciyi ise heyecanlı, aksiyonu olan, farklı, kendine ait bir dili ve karakterleri olan bir iş bekliyor.”