Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti!

Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Dizdar’ın Gülben halleri izleyicileri kahretti! Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine Merve Dizdar hayat veriyor. Oyuncu, her hali ile izleyicileri etkilemeyi başarıyor… Merve Dizdar’ın performansı sosyal medyada da gündemden düşmüyor… “Sen nasıl bir oyuncusun, tüm sahneleri kendimi kaybederek izliyorum” diye yorum bırakan hayranları, Masumlar Apartmanı dizisinin en masum karakterini akıllarına çoktan yazdı.

Mucize Doktor dizisinden kendi isteği dışında gönderilen Merve Dizdar için yapılan bu haksızlığın aslında oyuncuyu nasıl da güzel bir projeye taşıdığı da görülüyor. Oyuncu, Haziran ayında Mucize Doktor dizisinin ikinci sezonunda olmadığını basında çıkan haberlerden öğrenmişti. Sonrasında ise Masumlar Apartmanı dizisinden gelen teklifi kabul etti. İşte kader böyle bir şey… Kötü gibi görünen bir olaydan sonra çok başarılı bir sonuç gelebiliyor.

Merve Dizdar’ı ekranda Gülben olarak izleyenlerin yürekleri kalktı. Bir insan bu kadar mı karaktere kendisini verir, bu kadar mı gerçekçi canlandırır? Merve Dizdar izleyicileri Gülben olduğuna ikna eden bir performans ortaya koydu. Onu izlerken izleyiciler kendisini kaybediyor ve Gülben’in her hali yürekleri yakıyor.

Duyguları izleyiciye geçiren, Gülben ile izleyicinin empati yapmasını sağlayan Merve Dizdar, sosyal medyada da övgü üstüne övgü aldı.

İşte o övgü dolu mesajlardan bazıları:

“Bu ülkede Merve Dizdar diye bir kadın var.. Ve bence bütün dünyaya oyunculuk dersi veriyor.. ”

“Gülben’in ağlamaklı dolan gözlerinde sevilmeye layık görülmeyişinin kırgınlığı nasıl da birikmiş…”

“Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdın tüylerim diken diken şu an… Gülben’in çaresizliğini iliklerimize kadar hissettirdin…”

Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 12 Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 13 Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 14 Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 15 Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 16 Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 17 Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 18 Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 19 Merve Dizdar oyunculuğu şaha kaldırdı, tüylerimizi diken diken etti! 20