Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar’ın halini, Gülben görmesin! Neslihan Atagül’den sevindiren paylaşım!

Merve Dizdar’ın halini, Gülben görmesin! Neslihan Atagül’den sevindiren paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinde başarılı oyunculuklarıyla dikkatleri çeken iki kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Merve Dizdar var. Oyuncu, bilindiği gibi TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veriyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizideki Gülben’i müthiş oyunculuğu ile her hafta konuşturmakta.

Dizdar, daha önce pek çok sinema filmi, dizi ve tiyatro oyununda rol almış alaylı bir isim. Bir önceki dizisi Mucize Doktor’da Damla isimli bir asistan cerrahı oynuyordu. Diziden aniden çıkarılması çok şaşırtırken, şimdi geriye dönüp bakıldığında ‘iyi ki ayrılmış’ dedirtiyor!

Zira televizyon izleyicisinin Dizdar’ın oyunculuğunu daha net görme şansını yakaladığı bir dizi oldu Masumlar Apartmanı. Dizide Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye karakteri ile birlikte adeta dillerden düşmüyor!

Sosyal medyada da çok konuşulan Merve Dizdar, oyunculuğu ile izleyenleri kimi zaman drama boğuyor, kimi zaman da gülmekten yerlere yatırıyor.

Oyuncu, instagram’da yaptığı paylaşımlarla da kamera arkasından eğlenceli video ve fotoğraflarla hayranlarını mutlu ediyor. Son yaptığı paylaşımlardan birisi de dizide kardeşi Neriman’ı oynayan Gizem Katmer ve Bayram’ı oynayan Meriç Özkaya ile bir fotoğrafları oldu.

İçin için Gülben’e yanık olan Bayram’ın haline artık izleyici de çok acıyor! Zira aşkını itiraf edemediği gibi Gülben’den de habire azar işitiyor. Bir güleryüz göstermeyen Gülben’e karşılık Merve Dizdar, rol arkadaşı ile kamera arkasından eğlenceli bir anlarını paylaşmış…

Merve Dizdar'ın halini, Gülben görmesin! Neslihan Atagül'den sevindiren paylaşım! 8

Gelelim Neslihan Atagül’e… Oyuncu, Ocak ayında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden aniden ayrılmıştı. Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan dizide Nare karakterini oynayan Neslihan Atagül’ün, geçirgen bağırsak sendromu isimli bir hastalıktan muzdarip olduğu öğrenilmişti.

Atagül’ün bir süredir kilo kaybettiği, oynamakta zorlandığı, doktorunun da tavsiyesiyle dinlenmek durumunda olduğu ve bu nedenle de diziyi bıraktığı açıklanmıştı.

Hayranları onun durumunu çok merak ediyor ve sürekli soruyor. Oyuncu, dizinin çekildiği Bodrum’dan İstanbul’daki evine, eşi Kadir Doğulu’nun yanına geldi ve bir süredir tedavisi devam ediyor.

Bu süreçte dinlenen oyuncu, zaman zaman da kendisini merak eden hayranları için mesaj içerikli videolar çekiyor ya da fotoğraflarını paylaşıyor.

Son yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz. Oyuncunun,  yüzüne adeta renk gelmiş! İyileşmeye başladığı görülen Neslihan Atagül’ün son dönemde 4-5 kilo kaybettiği de konuşulmuştu. Atagül’ün fotoğrafından daha iyi olduğu görülüyor.

Merve Dizdar'ın halini, Gülben görmesin! Neslihan Atagül'den sevindiren paylaşım! 9