Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine Gökhan Alkan ile birlikte geldi, şimdi gitme zamanı geldi!

Yasak Elma dizisine Gökhan Alkan ile birlikte geldi, şimdi gitme zamanı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle şimdiye kadar 98 kez buluşan Yasak Elma dizisi, 100. bölümüyle birlikte dalya demeye hazırlanıyor. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Nilperi Şahinkaya gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 99.bölümü 21 Şubat pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Şahika’nın oyunları sonucunda Hasan Ali bey ile evlenmesi ile geçtiğimiz bölümün finali sürprizli bitmişti. Dizi hayranları da entrikanın adeta dibine kadar inmişti. Ender ve Şahika’nın bu oyununun ardından bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı. Yasak Elma dizisine 2020 yılının Mart ayında katılan Mert Kara karakterine hayat veren Can Nergis, ekibe veda edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, diziye veda edecek ve bu ayrılık da merakla bekleniyor… Can Nergis, geçen yıl aynı dönemde Gökhan Alkan ile birlikte yapıma katılmıştı.

Yasak Elma dizisine Gökhan Alkan ile birlikte geldi, şimdi gitme zamanı geldi! 7

Kerim ve arkadaşı Mert olarak diziye yeni bir soluk getiren Alkan ve Nergis, başarılı performanslar ortaya koydu. 73. bölümden itibaren ekipte yerini alan Gökhan Alkan, 85. bölüm itibari ile yapıma veda etmişti.

Can Nergis de 7ı. bölümde katıldığı diziye arkadaşından rolü ise daha uzun süreli oldu. Kerim’in (Gökhan Alkan) üniversiteden sınıf arkadaşı ve ortağı olarak izleyici karşısına çıkan Nergis, dizide tahmin edilenden daha uzun süre kalmış oldu.

Yasak Elma dizisinde Mert’in yapıma nasıl veda edeceği de büyük merakla bekleniyor. 21 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma’nın 99. bölümünde bu ayrılıkla ilgili yaşanacak gelişmeler heyecanı artırdı.