Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’nin reytingleri düşerken tam da hayal edilen sahneler geldi ama sonu kötü bitti

Hercai’nin reytingleri düşerken tam da hayal edilen sahneler geldi ama sonu kötü bitti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Cuma akşamları gayet iyi bir performans ile 3. sezonda yoluna devam ederken, 2021 yılı itibari ile Pazar günlerine alınan Hercai dizisi, aynı oranları yeni gününde elde edemiyor. Son iki haftadır yaşanan reyting düşüşü de buna eklenince sıkıntılar artmaya başladı. Ayrıca dizinin hayranlarının hikayeye yönelik eleştirileri de son dönemde bir hayli arttı.

atv ekranında izleyicilerle 59 bölüm buluşan dizide, Reyyan ve Miran’ın bir türlü gönül rahatlığı ile aşklarını yaşadığına izleyiciler şahit olmadı. Hep bir olay hem bir sorun hep bir bahane derken senaristler 60. bölüme kadar ikiliye evlilik hayatını adeta zehir etti. Son dönemde de özellikle hamile olan Reyyan’a Miran’ın sert sözleri ve anlayışsız tutumuna yönelik eleştiriler vardı.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin 3.sezonda aksiyonu bol hikayesinde senaristler zaman zaman Miran ve Reyyan’ın romantik sahnelerine yer vererek, izleyicilerin isteklerine kısmen karşılık verdi. 60. bölümde de ikilinin ilişkilerinin düzeldiği, birbirlerine anlayışla yaklaştıkları ve ekran başındaki hayranların da mutlu olacakları sahneler olacak.

Hercai'nin reytingleri düşerken tam da hayal edilen sahneler geldi ama sonu kötü bitti 7

Hercai dizisinin 60. yeni bölümünden yayınlanan fragmanda en azından Miran’ın güzel sözleri ve Reyyan’ın mutluluk ve sevgi dolu bakışları her şeyi anlatıyor. Bu sahneler ile izleyicilerin yapıma olan ilgisinin de yeniden sağlanmasına çalışılacak. Dizinin reytingleri düştüğü zaman aşk dozunu artırmak artık klasik bir hal almaya başladı. Bakalım bu sefer de kaçan izleyici yeniden ekrana dönecek mi?

Hercai 60.bölüm fragmanında Miran Diyor ki; “Sana baktıkça nefesim kesiliyor.” İşte tam da izleyicilerin beklediği bir söz ve görüntüler… Sezen Aksu’nun şarkısı eşliğinde iki aşığın romantik anlarını bozan kişi ise Dilşah’tan başkası değil… Reyyan’a tokat atmak üzereyken Miran tarafından durdurulan Dilşah, dizi hayranlarının da tüm keyfini kaçıracak gibi duruyor.