Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar’ın Ömer dizisiyle ilgili kafasındaki soru işaretini izleyiciler de merak ediyor

Merve Dizdar’ın Ömer dizisiyle ilgili kafasındaki soru işaretini izleyiciler de merak ediyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, iki sezon süren Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakterinin ardından Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin ilk sezonu ile dikkat çekti ve bu sezon da Ömer isimli Star TV dizisinde yer aldı.

1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Nisa isimli karakter ile yer aldığı Ömer dizisindeki dram performansı ile hayranlarını bir kez daha mest etti. Hem dizi hem sinema hem de tiyatroda birbiri ardına projelere imza atan oyuncu, geçtiğimiz gün de Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali’ne katılmıştı.

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın Kuru Otlak Üstüne isimli filmindeki rolüyle alkış alan oyuncu, Ömer dizisinde de mutlu bir süreç yaşadıklarını söyledi. Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Selahattin Paşalı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonda da devam edip etmeyeceği henüz netleşmedi.

Pazartesi akşamları Ömer dizisi çok iyi reytingler elde ediyor ve izleyiciler yeni sezonda da ekranda olmasını istiyor. Star TV’nin projeyi devam ettirmesine kesin gözüyle bakılsa da Merve Dizdar’ın içinde bir soru işareti olduğu da sözlerine yansıdı.

Oyuncu, dizi hakkında şöyle konuştu: “Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezon finali diye düşünüyorum ben de. Ben de bilmiyorum. Güzel bir sezon diyelim. Ben çok mutluyum, yönetmeniz, yapım ve oyuncu arkadaşlarım ile çok şanslıyım. Masumlar Apartmanı da böyleydi, Ömer de böyle. İçinde çok mutluyum, herkes de çok mutlu. İyi de bir iş yapıyoruz.”

İkinci sezonda projenin devam edip etmeyeceğini bilemeyen oyuncu, bu konuda ekibin de henüz yapımcı ve kanal yönetiminden bir bilgi almadığını ortaya koymuş oldu.

Yaz aylarında Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu için sete çıkacağı ve kısa bir de tatil yapacağını anlatan Merve Dizdar, “Sonra inşallah Ömer dizisine devam ederiz” diyerek gelecek sezon için farklı bir planının olmadığını ifade etti.

Oyuncu hem tiyatro hem sinema hem de dizilerde yer almaktan ve yoğun şekilde çalışmaktan dolayı rahatsız değil. “Ben çok mutluyum” diyen Merve Dizdar, kendisine yönelik olumsuz yorumlardan da etkilenmediğini anlattı.

Oyuncu, “Yorumları takmam, olumlu bir yorum olsa mutlu olurum. Olumsuz bir yorum olsa mutsuz olmam. Çünkü herkes farklı düşünür. Kimseye laf etmem. Herkesin fikri olabilir ama iyiyi ben, mutluyum” diye konuştu.