Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meryem Uzerli’yi Türk hayranları bıraktı, yabancı hayranları sırtlıyor!

Meryem Uzerli’yi Türk hayranları bıraktı, yabancı hayranları sırtlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Muhteşem Yüzyıl dizisinin yayınlandığı yıllarda Meryem Uzerli fanatizmi Türkiye’yi sarmıştı. Oyuncunun her yaptığı olay oluyor, sosyal medyada gündem yaratıyor, tüm magazin basını Meryem Uzerli ismi ile çalkalanıyordu.

Diziden sonra da bir süre bu dalga devam etti. Ancak şimdilerde Uzerli’nin ortaya koyduğu yeni işlerin izleyicileri Muhteşem Yüzyıl gibi cezbetmemesi oyuncuya olan ilginin azalmasına sebep oldu.

Türk hayranlarının artık çok da merak etmediği bir isim haline gelen Uzerli, yabancı takipçileri arasında ise hala çok popüler… Muhteşem Yüzyıl’ın hala farklı ülkelerde yayınlanması ile popülerliğini buralarda sürdüren Uzerli, instagram hesabından da takipçileri ile etkileşimde kalmaya devam ediyor.

Uzerli’nin paylaşımlarına yapılan yorumlarda Türk takipçilerin azınlıkta olduğunu, yabancı takipçilerinin ise çok faal olduğunu görebilirsiniz.

İşte Uzerli’nin müzik performansını anlatan videosu…Bu videonun yorum bölümünde yabancı hayranlarının ilgisine karşın, Türk takipçilerin ilgisizliğine şahit olabilirsiniz.

??‍♀️? ? ? ? the point when u loose your #concentration ?