Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yine liste başı! Hem de bakın hangi kategoride!..

Hande Erçel yine liste başı! Hem de bakın hangi kategoride!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son yıllarda özel hayatı ve rol aldığı yapımlarla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel, FillGap News isimli global magazin sitesi tarafından yapılan ‘Dünyanın En Güzel 10 Müslüman Kadını’ listesinde 1. sırada yer aldı.

29 milyonu aşkın takipçi sayısıyla sosyal medyada en çok takipçiye sahip kadın oyuncu olan Hande Erçel, en son rol aldığı Sen Çal Kapımı adlı dizinin yurt dışında da yayınlanmasıyla birlikte hayran sayısını da fazlasıyla artırdı.

Şu sıralar, çok sevdiği küçük yeğeni Mavi’nin rafatsızlığından dolayı zor günler geçiren güzel oyuncu sosyal medyada sessizliğini korusada gündemde kalmaya devam ediyor.

Hande Erçel yine liste başı! Hem de bakın hangi kategoride!.. 7

FillGap News isimli magazin sitesi tarafından yapılan, Hande Erçel’in 1. sırada yer aldığı  ‘Dünyanın En Güzel 10 Müslüman Kadını’ listesine Türkiye’den iki sürpriz isim daha girdi.

Şu sıralar ikinci çocuğuna hamile olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, listede 2. sırada yer alırken. Bir süredir ekranlardan uzakta olan ve zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Meryem Uzerli de 7. sırada yer aldı.

Yurt dışındaki hayran sayıları oldukça fazla olan üç ünlü kadın oyuncu da şu an ekranlarda herhangi bir projede yer almıyor. Disney Plus ile anlaştığı bilinen Hande Erçel’in dijital platformdaki projesi ise hayranları tarafından merakla bekleniyor.