Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, tüm dünyada yapılan bir oylamada, Türk oyuncular arasında ilk sırada çıktı!

Hande Erçel, tüm dünyada yapılan bir oylamada, Türk oyuncular arasında ilk sırada çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Türk oyuncuların dizilerimizin yurtdışına satışı ile birlikte kazandığı dünya çapındaki başarı giderek artıyor. Özellikle dijital platformlarda yayınlanan dizi ve sinema filmlerinde de rol alan Türk oyuncular, bu sayede dünya genelinde daha çok dikkat çekiyorlar.

Sosyal medyanın da etkisiyle pek çok ülkede Türk oyuncuların popülaritesi giderek artıyor. Milyonlarca hayranı olan, sosyal medyadan ilgiyle takip edilen oyuncularımız, ülke adına da büyük bir gurur yaşatıyor.

Türkiye’nin modern yüzünün yansıması olan, aynı zamanda dizilerimizin yurt dışına satılmasında büyük rol oynayan ünlü oyuncular, sektörün de gelişmesine katkıda bulunan isimler. Giderek daha çok tanınmaları ile birlikte, daha iddialı yapımların da başrolleri oluyorlar.

Son dönemde Netflix ve Disney Plus ile birlikte başlayan ve daha özgün hikayelerde daha cesur roller alan oyuncular, isimlerini de giderek daha çok kişiye duyurmaktalar. Hem kendilerine hem de sektöre büyük katkı sağlayan Türk oyuncular, pek çok uluslararası kabul görmüş ödüllerde aday oluyor, sosyal medya üzerinden yapılan büyük çaplı yarışmalarda da ilk sıralara yükseliyorlar.

Hande Erçel, tüm dünyada yapılan bir oylamada, Türk oyuncular arasında ilk sırada çıktı! 7

Bu yarışmalardan birisi de son dönemde dikkatleri çekti. Global bir site olan FillGap tarafından düzenlenen bir ankette, ‘Dünyanın En Güzel 10 Müslüman Kadını’ listesinde aday gösterilen Hande Erçel, oyların büyük çoğunluğunu alarak birinci olmayı başardı!

Listenin 2. sırasında da Alman ve Türk asıllı oyuncu Meryem Uzerli yer aldı. Fahriye Evcen ise 7. sırada ilk 10 tablosuna girmeyi başardı…