Ana sayfa Sosyal Medya Mesut Akusta’nın Teşkilat dizisine vedası izleyiciyi olduğu kadar oyuncu arkadaşlarını da duygulandırdı!..

Mesut Akusta’nın Teşkilat dizisine vedası izleyiciyi olduğu kadar oyuncu arkadaşlarını da duygulandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan bölümünde  büyük ayrılık yaşandı.

Dizide ‘Mete Başkan’ karakterini canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta, hikayeye veda etti. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde vurulan ‘Mete Başkan’ karakterinin cenazesi ve anma töreni dün akşam yayınlanan bölüme damga vurdu.

Teşkilat’daki hikayesi son bulan Mesut Akusta, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımla izleyiciye, oyuncu arkadaşlarına ve yapımcıya şu sözlerle veda etti.

Mesut Akusta'nın Teşkilat dizisine vedası izleyiciyi olduğu kadar oyuncu arkadaşlarını da duygulandırdı!.. 9

Mesut Akusta’nın vedası izleyiciyi olduğu kadar oyuncu arkadaşlarını da duygulandırdı. Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu, dizide ‘Zehra’ karakterine hayat veren Deniz Baysal instagram hesabından yaptığı paylaşımla Mesut Akusta’ya veda etti.  Deniz Baysal paylaşımına ‘Seni çok seviyoruz Başkanım’ notunu düştü.

Mesut Akusta'nın Teşkilat dizisine vedası izleyiciyi olduğu kadar oyuncu arkadaşlarını da duygulandırdı!.. 10

Teşkilat dizisinde ‘Pınar’ karakterine hayat veren oyuncu Ezgi Şenler de, ‘Emeklerine sağlık Mesut abicim. Başkanım seni seviyoruz iyi ki varsın’ yazdığı paylaşımıyla usta oyuncuya veda etti.

Mesut Akusta'nın Teşkilat dizisine vedası izleyiciyi olduğu kadar oyuncu arkadaşlarını da duygulandırdı!.. 11

Mesut Akusta’nın diziye veda ettiği 40. bölümün reytinglerde tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmesi TRT1’i sevindirdi.

Dizi hayranları bu ayrılığın da etkisiyle ekrana geçti ve Teşkilat dizisini bir kez daha tüm kişiler kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkarttı.

Usta oyuncunun yokluğunun dizinin reyting grafiğindeki yerini nasıl etkileyeceğini ise önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümler gösterecek.