Ana sayfa Sosyal Medya Meğer Kerem Bürsin İspanya’da, ülkenin en ünlü oyuncularından biriyle daha bir araya gelmiş!

Meğer Kerem Bürsin İspanya’da, ülkenin en ünlü oyuncularından biriyle daha bir araya gelmiş!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Kerem Bürsin’in, ülkede büyük olay yaratan İspanya gezisinin yankıları sürüyor. İspanya’da hayranları tarafından çok büyük coşkuyla karşılanan Kerem Bürsin’in bu ziyareti sırasında ülkenin en ünlü oyuncularından biri olan Carlos Bardem’le de bir araya geldiği ortaya çıktı.

Kerem Bürsin kısa süre önce Malaga Film Festivali’ne katılmak üzere İspanya’ya gitmişti. Ülkede hayranları tarafından büyük coşkuyla karşılanan yakışıklı oyuncu İspanyol medyasında da geniş yer bulmuş, övgü dolu yorumlar almıştı.

Yakışıklı oyuncunun bu ziyareti sırasında ülkenin en ünlü oyuncularından biri olan Carlos Bardem’le de bir araya geldiği ortaya çıktı. İki ünlü oyuncunun beraber çektirdiği fotoğrafı bir İspanyol haber sitesinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Carlos Bardem, İspanya’nın dünya çapında oyuncularından biri olan Javier Bardem’in erkek kardeşi. Carlos Bardem de ülkenin ünlü oyuncularından biri. Ünlü oyuncu bugüne kadar birçok film ve dizide rol aldı.

Görünüşe göre İspanya gezisi Kerem Bürsin için bir hayli verimli geçti. Bu seyahatten sonra, İngilizce’yi ana dili gibi konuşan Bürsin’e uluslararası oyunculuk kapıları açılma fırsatı da bir hayli yüksek.

Yakışıklı oyuncu İspanya ziyareti sırasında ülkenin en ünlü aktörlerinden biri olan Antonio Banderas’la da bir araya gelmişti. Hem Bürsin hem de Banderas birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Banderas paylaşımında “Dün Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük başarı elde eden Türk aktör Kerem Bürsin, bizi görmeye geldi ve tanışmaktan zevk duyduk ve onun varlığından keyif aldık” diye yazdı.