Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç, yeni dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor!

Halit Ergenç, yeni dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Yer aldığı Binbir Gece, Muteşem Yüzyıl gibi başarılı yapımlarda gösterdeği performansıyla ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Halit Ergenç’i en son Babil dizisiyle ekranlarda gördük. Bir süredir dinlenmeyi tercih eden ve eşi Bergüzar Korel ile Londra’ya yerleşen başarılı oyuncu yaz başında Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus ile anlaştı.

Ülkemizin önde gelen pek çok başarılı oyuncuyla sözleşme yapan platform yakında dünyanın dört bir yanında görkemli bir lansman filmi çekecek. Bu dev isimlerin çekeceği projeler de tek tek belli oluyor.

Netflix’in ardından Disney Plus dizileri ile birlikte Türk dizi sektörü dünyaya yayılmak için yeni bir platform daha kazanmış olacak. Şimdiden 15 star isimle sözleşme imzaladılar bile, bu platformun ekran yüzleri arasında kimler yok ki… Halit Ergenç, Melis Sezen, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Hande Erçel…

Halit Ergenç, yeni dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor! 7

Halit Ergenç’in Disney Plus’ta yayınlanacak yeni dizisinin detayları da belli olmaya başladı. Nomen adlı dizide oynayacak Halit Ergenç’e başrolde Sadakatsiz dizisiyle kariyerinde önemli bir adım atan Melis Sezen eşlik edecek.

Senaryosunu Zafer Külünk’ün yazdığı, Fatih Kızılgök’ün yönetmenliğini yapacağı dizinin proje yapımcısı ise dizi, film ve televizyon dünyasının duayen ismi Fatih Aksoy. Halit Ergenç’in dizide hastalığından dolayı yaptığı buluşla telepatik yöntemle iletişim kurduğu eşine kimin hayat vereceği ise henüz belli değil.