Ana sayfa Sosyal Medya Milano’da Hande Erçel fırtınası, yabancı basına konu oldu!

Milano’da Hande Erçel fırtınası, yabancı basına konu oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel, İtalya’nın Milano şehrine yaptığı seyahat ve paylaştığı fotoğraflarla günlerdir sosyal medyayı sallıyor. Harper’s Bazaar dergisi Hande Erçel’in ziyaretine geniş yer ayırdı. Haberde Hande Erçel’in İtalya’da fırtına gibi estiği belirtildi.

Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel’in İtalya seyahati tüm hızıyla sürüyor. Erçel’in bu seyahati sosyal medyayı yerle bir etmiş durumda. Hande Erçel’in buradan paylaştığı fotoğraflar ve etkileşimleri güzel oyuncuyu Twitter’da gündem haline getirdi.

Harper’s Bazaar’ın Arabia edisyonu da Hande Erçel’in İtalya seyahatinden tüm ayrıntılarıya bahsetti. Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel’in çekildiği fotoğraflara yer verilen haberde güzel oyuncunun Milano’da bir fırtına gibi estiği belirtildi. Erçel kardeşlerin Bulgari Otel’de kaldığı belirtilen haberde dünyaca ünlü markalardan alışveriş yaptıkları da kaydedildi.

Dünya basını: Milano’da Hande Erçel fırtınası esti! 6

Milano’da dolaşırken hayranlarıyla karşılaşan ve onlarla fotoğraf çektiren Hande Erçel’in samimiyeti İtalyanları resmen büyülemiş durumda. Hande Erçel’in kendi postlarının yanı sıra onunla fotoğraf çektirebilmeyi başarmış İtalyan hayranları da fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor.

Bu arada herkes Hande Erçel’i sadece gezmek için İtalya’ya gittiğini sanıyordu. Ancak durum öyle değilmiş. İddialara göre Hande Erçel İtalya’ya iş görüşmeleri yapmak için gitmiş. Ve bu görüşmeleri de çok verimli geçmiş. Güzel oyuncu hazır gitmişten İtalya’nın tadını da çıkarmayı ihmal etmiyor.

Güzel oyuncu Hande Erçel, dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Kerem Bürsin ile geçtiğimiz haftalarda ilişkisini sonlandırmıştı. Bir süredir magazin basınından uzak kalan Hande Erçel, geçen hafta Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen meslektaşı Kaan Yıldırım ile görüntülenince aşk iddiaları güçlendi. Hande Erçel’in bu dedikodulardan uzaklaşmak için İtalya’ya gittiği belirtilmişti.