Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor ama bu defa çok farklı bir projeyle!..

Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor ama bu defa çok farklı bir projeyle!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaklaşık 3 yıl önce evindeyken düşmüş vücudunda kırıklar meydana gelmişti.

O dönem yapılan tetkiklerde, kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi tanıları ile acil operasyona alınan Mehmet Ali Erbil geçirdiği ameliyat sonrası uzun bir süre yoğun bakımda kalmıştı.

Hayranlarının iyileşmesini dört gözle beklediği Mehmet Ali Erbil uzun bir süre hastanede kaldı. Hastaneden taburcu olduktan sonra toparlanması uzun bir zaman alan Mehmet Ali Erbil’den sevindiren bir haber geldi.

Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor ama bu defa çok farklı bir projeyle!.. 11

Geçtiğimiz günlerde iftar için gittiği  mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şovmen, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Mehmet Ali Erbil, yeni bir proje hazırlığında olduğunu ve bir Youtube kanalı açmayı düşündüğünü belirterek “Z kuşağına ulaşmak için bu projeyi gerçekleştireceğim. Konuklu olacak, her hafta bir konuk ile söyleşi yapacağız” dedi.

Gazetecilerin “Çarkıfelek’i özlüyor musunuz” sorusuna “Evet ben de çok özlüyorum. İnsanlar oruçlarını açtıktan sonra Çarkıfelek’i izlemek için ekran başına geçerdi. Bir klasikti. Şimdi her şey değişti. İzleyiciler, televizyon programları değişti, her şey farklı oldu.” diye cevap verdi.