Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Akay, Kuruluş Osman dizi setinde onu çok seviyor, asla bırakmak istemiyor!

Miray Akay, Kuruluş Osman dizi setinde onu çok seviyor, asla bırakmak istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde yer alan iki kadın oyuncudan Açelya Özcan ile Miray Akay, hayranlardan gelen soruları yanıtladı. Dizide başarılı performansları ile dikkat çeken iki oyuncu da etkili rollerde yer alıyor. Açelya Özcan, hikayede Ayşe Hatun karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu Miray Akay ise, Alçiçek Hatun karakteri ile dizide yer alıyor.

Kuruluş Osman dizisinin hayranlarının gönderdiği soruları bir video ile yanıtlayan iki oyuncunun dizideki bazı replikleri, günlük hayatlarında da kullandıkları anlaşıldı. Hayatında her zaman nazik ve disiplinli olmayı hedeflediğini ifade eden Miray Akay, “Disiplin en önemli şey benim için” dedi.

Dizinin setinden yanında götürmek istediği aksesuarın hançeri olduğunu anlatan Miray Akay, “Hançerimden vazgeçemiyorum” dedi. Açelya Özcan da rol arkadaşının bu zaafının sette herkes tarafından konuşulduğunu belirterek gülümsetti. Özcan, “Hançerden vazgeçemiyor, asla. Hanım efendiyi hançerinden vazgeçiremiyoruz, set dışında da onunla gezmek istiyor” şeklinde konuştu.

Miray Akay, Kuruluş Osman dizi setinde onu çok seviyor, asla bırakmak istemiyor! 13

“İlerde Alçiçek gibi bir gelinin olsa tepkin ne olurdu?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan Açelya Özcan, “Verdim gitti, Aktemur’u verdim gitti olurdu. Miray’a da öyle. Alçiçek çok karakterli ve güven veren bir kız. Yapabileceği şeyin altına giren, kendini bilen, özgüvenli bir kız” şeklinde konuştu.

Dizide hangi sahnede zorlandıkları sorulunca da Miray Akay, ilk sete gelip de Alçiçek Hatun karakterine girdiğinde bindiği atı şaha kaldırmasının istendiğini ve bunun inanılmaz bir an olduğunu ifade etti. Akay, “Benim için en önemli, en özel ve en zor sahneydi gerçekten” şeklinde konuştu.