Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü, sosyal medyada iki dişli rakip oldu! Popülerlik konusunda zirvenin sahibi yine değişti!

Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü, sosyal medyada iki dişli rakip oldu! Popülerlik konusunda zirvenin sahibi yine değişti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Haftalık yapılan ölçümlemelerle birlikte, izleyicilerden gelen iletiler en popüler isimler tablolarını oluşturmakta. Dizileriyle her hafta ekrana gelen ekranın jönleri arasında uzun süredir Akın Akınözü ve Onur Seyit Yaran mücadelesinde ilginç öne çıkışlar yaşanıyor!

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisinin genç oyuncusu. Doruk karakteriyle izleyenlerin hafızalarına kazındı ve gönüllerinde taht kurdu. Genç kuşak oyuncular arasında son dönemde oldukça popüler bir isim. Oyuncu, uzun zaman rakip tanımadı ama Akın Akınözü’nün Tuzak dizisinde oynamaya başlaması ile birlikte zirve yarışında zorlanmaya başladı!

İki başarılı oyuncu, bir süredir ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ listelerinin başında gelen isimler. Farklı kuruluşlar tarafından yapılan ölçümlerde isimleri hep ön planda. Adba.tv’nin haftalık olarak düzenli yaptığı araştırmada da ilk iki isim olarak dikkatleri çekiyorlar.

Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü, sosyal medyada iki dişli rakip oldu! Popülerlik konusunda zirvenin sahibi yine değişti! 1

Onur Seyit Yaran’ın aylar süren zirvedeki konumu, Akın Akınözü ile değişti! Akınözü, haftalardır ilk sırayı kimseye vermiyordu. Ancak bir kaç haftadır durum değişmeye başladı! Onur Seyit Yaran, geçtiğimiz hafta, uzun bir sürenin sonunda Akınözü’nden tablonun ilk sırasını almıştı! Fakat bu hafta durum tekrar Akın Akınözü lehine değişmiş görünüyor!

Onur Seyit Yaran ve Akın Akınözü, sosyal medyada iki dişli rakip oldu! Popülerlik konusunda zirvenin sahibi yine değişti! 2

İki oyuncuya gelen ileti sayıları arasında büyük farklar yok. Akınözü, 18-24 Ocak haftasında 71 bin 300 ileti ile sosyal medyada görünürken, Onur Seyit Yaran ise 67 bin 700 ileti ile konuşuldu. İki oyuncuya gelen ileti sayıları değişse de tablonun ilk iki ismi olarak pek kimseye şans tanımıyorlar!

Popülerlik tablosunun 3. sırasında bulunan Halil İbrahim Ceyhan ve 4. sırasında yer alan Alp Navruz da uzun zamandır yerlerini istikrarlı bir şekilde korumaktalar. Onların ileti sayıları da birbirlerine yakın. Ancak makas 5. sırada açılıyor! Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Bilal Yiğit Koçak, 31 bin 300 iletide son tabloda. Onu takip eden isim ise Mert Ramazan Demir.

Listenin değişmeyen isimleri Recep Usta, Engin Altan Düzyatan ve Barış Arduç da sırasıyla yer alıyorlar tabloda. Son yapılan ölçümdeki sürpriz isim ise tablonun 10. sırasındaki Burak Deniz! Oyuncu, ekranda olmasa da Netflix’te yayınlanan dizisi Şahmaran ile en popüler erkek oyuncular listesine son sıradan girdi!