Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Miray Daner ve Boran Kuzum’dan kapak fotosuna beğeni yağdı

Miray Daner ve Boran Kuzum’dan kapak fotosuna beğeni yağdı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Genç kuşağın iki başarılı, yetenekli ve dikkat çeken oyuncusu olan Miray Daner ve Boran Kuzum, ilk olarak Vatanım Sensin dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti. İki oyuncu bu kez BluTV için çekilen Saygı dizisinde birlikte rol alıyorlar. Behzat Ç.’nin unutulmaz ismi Ercüment Çözer’in ana karakter olduğu dizide Nejat İşler, Erkan Can, Tansu Biçer ve Rojda Demirer ile birlikte oynuyorlar.

Dizi ve sinema filmlerinin aranan isimleri haline gelen bu iki genç oyuncu, Saygı dizisinde de çok konuşulacak sahnelere imza atıyorlar. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan dizide, Miray Daner, Helen rolüyle ve Boran Kuzum da Savaş rolüyle diziyi izleyenlerin büyük takdirini topladı.

Güçlü oyunculukları, performanslarıyla rol aldıkları yapımlarda öne çıkan bu iki isim, şimdilerde birlikte röportaj veriyor ve kimi dergilere de kapak oluyorlar.

Saygı dizisiyle birlikte daha çok konuşulmaya başlanan Miray Daner ve Boran Kuzum, Episode Dergi’nin Kasım-Aralık sayısı için bir röportaj yaparken, aynı zamanda kapağında da yer aldılar.

Dergi için verdikleri pozu her iki oyuncu da instagram sayfasından paylaştı ve hayranlarından büyük beğeni alırken, övgü dolu yorumlar yapılmaya başlandı.

Oyunculukta olduğu kadar adeta profesyonel modellere de taş çıkartırcasına verdikleri o kapak pozunu Miray Daner’in aşağıdaki instagram paylaşımından görebilirsiniz…

@episodedergi ‘nin Kasım-Aralık sayısının kapağına,sevgili @borankuzum ile birlikte konuk olduk.Tüm ekibe teşekkür ederiz.

Fotoğraf: @ozanbalta
Röportaj: @strangehobby
Styling: @porteristanbul @yasemineke
Makyaj: @ugurkiral
Saç: @ibrahim.junior
Styling Asistanları: Merve Güreş , Özge Ekici
Özel Teşekkür : @simgebirben ????

Miray Daner ve Boran Kuzum'dan kapak fotosuna beğeni yağdı 26