Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in Atiye dizisindeki küçük rol arkadaşlarına büyük jesti

Beren Saat’in Atiye dizisindeki küçük rol arkadaşlarına büyük jesti

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinin 3. sezon çekimleri bir süre önce tamamlanmıştı. Dizinin geçtiğimiz yıl Aralık ayında 1. ve bu yıl Eylül ayında da 2. sezonu yayınlanırken, 3. sezonun çekimleri de Ağustos ayında İstanbul’da başlamış, Eylül’de bir süre ara verilmiş ve sonrasında Mardin’de devam etmişti.

Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsur, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un rol aldıkları fantastik dizi, Göbeklitepe’yi merkez alan hikayesiyle dikkat çeken dizi, pek çok ülkede de The Gift adıyla yayınlanmakta.

Beren Saat’in Atiye’yi oynadığı dizinin 3. sezonu merakla beklenirken, diziye yeni katılan isimler de oldu. Selma Ergeç’in Göbeklitepe’de sıradışı bir cam ustası olan Umut karakterine hayat verdiği diziye, bir de küçük oyuncu dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon Seher olarak yer alan 11 yaşındaki Sibel Melek Arat, oyunculuğuyla dikkatleri çekerken, bir başka yetenekli küçük oyuncu da 3. sezonda diziye dahil olacak. 11 yaşındaki Lara Tonka, Aden isimli bir karakteri oynuyor. Aden, Atiye ve Erhan’ın macerasının kaderini değiştirecek bir kişi.

Lara Tonka, 3 yaşında baleye başlamış, müzik ve sanatla içiçe bir hayat sürüyor. Alman vatandaşı olan Lara Tonka, Güzelliğin Portresi isimli filmde Burçin Terzioğlu’nun kızını oynarken ayrıca Eti, Koska, Samsung gibi markaların reklamlarında da oynamış bir küçük oyuncu.

Beren Saat'in Atiye dizisindeki küçük rol arkadaşlarına büyük jesti 9

Lara Tonka

Sibel Melek Arat’ı ise izleyiciyi daha yakından tanıyor. Sen Çal Kapımı dizisinde Yusuf Arat’ın oynadığı Ahmet’in kızı rolünde şu sıralar. Aynı zamanda Hayat Su, Turkcell, Huggies reklamlarında rol almıştı. Onun en çok hafızalarda kalan rolü ise 2016 yılında Hayat Şarkısı dizisinde Burcu Biricik’in küçüklüğünü oynadığı sahnelerdi. Küçük oyuncu ayrıca Çalıkuşu ve Reaksiyon isimli dizilerde de rol almıştı.

Beren Saat'in Atiye dizisindeki küçük rol arkadaşlarına büyük jesti 10

Sibel Melek Arat

Bu iki yetenekli ve dikkat çeken küçük oyuncular, Atiye dizisindeki rolleriyle de merak konusu şimdi. Beren Saat, Lara Tonka ve Sibel Melek Arat ile çekilen aşağıdaki fotoğraflarının sosyal medyadan yayınlayarak övgü dolu sözlerle iki küçük oyuncuya da destek verdi.

Mardin’de Atiye’nin çekimleri sırasında iki yetenekli oyuncu ile poz veren Beren Saat, “Zeki ve yetenekli bebeklerim” notunu düştü paylaşımına.

İşte o paylaşım:

My intelligent & talented babies ✨ @laraloutonka ????@sibel_melek_arat ???? #girlzpowa #mardin #atiye ????

Beren Saat'in Atiye dizisindeki küçük rol arkadaşlarına büyük jesti 11