Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Furkan Andıç hayranları ekrana! Kara Tahta bu akşam yayında!

Miray Daner ve Furkan Andıç hayranları ekrana! Kara Tahta bu akşam yayında!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlardan bir süredir uzakta olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ı hayranlarıyla kavuşturacak olan Kara Tahta dizisi bu akşam ilk bölümüyle TRT 1 ekranında olacak. Beklentinin bir hayli yüksek olduğu dizinin izlenme oranları bakalım ne olacak?

TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta bu akşam ilk bölümüyle saat 20:00’de izleyicinin karşısına çıkacak. Özellikle Miray Daner ve Furkan Andıç’ı çok özleyenler tarafından heyecanla beklenen dizinin çarşamba reytinglerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

Miray Daner, 2018 yılında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı, Furkan Andıç da 2020 yılında ekrana gelen Çatı Katı Aşk dizisinden bu yana ekranlardan uzakta. Miray Daner bu süreçte dijital platformlar için çekilen yapımlarda yer alırken Furkan Andıç ise setlerden tamamen uzaktaydı. Ancak bu akşam hem Daner hem de Andıç hayranları için hasret bitiyor.

Çarşamba akşamlarının en büyük hakimi ATV dizisi Kuruluş Osman. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı ATV dizisini bugüne kadar zirvedeki yerinden edebilen olmadı. Çarşamba akşamının diğer iki dizisi Sadakatsiz ve Oğlum ise reytinglerde zayıf iki dizi. Dolayısıyla bu hafta Kara Tahta’nın şansı oldukça yüksek.

Kadrosunda; Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kara Tahta dizisinde yıllar önce aşk yaşamış Irmak ile Atlas’ın yeniden karşılaşması sonucu yaşananlar anlatılıyor. Atlas; doğduğu, aşık olduğu, ölüme itildiği kente öğretmen olarak geri döner. Kendisini geçmişe bağlayan köklerin zaman içerisinde zayıflamasının başına neler getireceğinden habersizdir. Şehrin güzeller güzeli Irmak’ı da seneler önce geride bıraktığını sandığı Atlas’ın karşısına çıkmasıyla darmadağın olur.

Dizi birkaç gün önce yayınlanan bir tanıtımıyla izleyicilere oldukça duygusal anlar yaşatmıştı. Bu tanıtımdan sonra Kara Tahta dizisiyle ilgili beklentiler oldukça yükselmişti.