Ana sayfa Sosyal Medya Hem Hudutsuz Sevda hem de Kuş Uçuşu ile 2023 yılına Miray Daner yine damga vurdu!

Hem Hudutsuz Sevda hem de Kuş Uçuşu ile 2023 yılına Miray Daner yine damga vurdu!

tarafından ker_def

Son yıllarda çok beğenilen dijital dizilerden olan Kuş Uçuşu, ikinci sezonu ile 14 Aralık’ta izleyicilerle buluştu.

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile birlikte Miray Daner de bu önemli dijital dizinin başrolünde yer alıyor. İlk sezonu 3 Haziran 2022 yılında yayınlandığında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Kuş Uçuşu dizisi, yurt dışında da çok büyük başarılara imza atmıştı.

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından birisi olan Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun da meraklı izleyicileri tatmin ettiğini sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz.

Miray Daner, ayrıca 2023 yılının sonbaharından itibaren Hudutsuz Sevda isimli Fox TV dizisiyle de çok konuşulan bir isim oldu. Deniz Can Aktaş ile birlikte reytingleri iyi gelmekte olan Hudutsuz Sevda dizisinde başrolde yer alan oyuncu, 2023 yılını mutlu bir şekilde geride buraktı.

Miray Daner, 2023 yılının kendisi için nasıl geçtiğini şu sözlerle anlattı: “Güzel geçti. Benim için çok verimli bir yıldı. Ben mutluyum, 2023 benim için çok güzel geçti. Çok güzel işler yaptım, bu anlamda çok tatmin oldum. Yoruldum ama çok mutluyum, güzel bir yıldı.”

Kuş Uçuşu dizisinin önceki hafta yayınlanmasının ardından yeniden gündem olan Miray Daner, projenin 3. sezonunun hazırlıklarının da devam ettiğini bildirdi.

Dublaj çalışması yaptıklarını anlatan oyuncu, Kuş Uçuşu dizisinin 3. sezonunu bekleyenleri heyecanlandırdı.

Oyuncu, “Ben Kuş Uçuşu’nu çok seviyorum. İzleyici olarak da izlemeyi çok sevdiğim bir iş, içinde olmaktan gurur duyduğum bir iş” açıklamasını yaptı.