Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekrana döndüren Kara Tahta nihayet sette!

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekrana döndüren Kara Tahta nihayet sette!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özellikle Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekranda görmeyi özleyen hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Kara Tahta dizisi için geri sayım başladı. Tüm hazırlıkları tamamlanan dizi sete çıktı ve çekimlere başladı.

TRT 1’de ekrana gelecek olan dizide Miray Daner Irmak, Furkan Andıç da Atlas karakterini canlandıracak. Furkan Andıç’ın canlandıracağı Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekrana döndüren Kara Tahta nihayet sette! 8

Her iki oyuncu da uzun süredir ekranlardan uzaktı. Furkan Andıç en son yaklaşık iki yıl önce Çatı Katı Aşk dizisiyle ekrana gelmişti. Miray Daner ise en son 2018 yılında Kanal D’de ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı’nda rol aldıktan sonra yeni projelerinde tercihini dijital platformlardan yana kullanmış ve Saygı, Hakan: Muhafız dizilerinde rol almıştı. Dolayısıyla genç oyuncu Kara Tahta ile yaklaşık dört yıl sonra ulusal bir kanala dönmüş olacak.

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekrana döndüren Kara Tahta nihayet sette! 9

Dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstleniyor. Mıhlar, en son yönetmenliğini üstlendiği BluTV dizisi Saygı’da yine Miray Daner’le birlikte çalışmıştı. Yönetmen ve oyuncu bu kez TRT 1 dizisi için bir araya geliyor.

Projenin senaryosunu ise Kavak Yelleri, Arka Sıradakiler, Karagül, Kırlangıç Fırtınası, Siyah Beyaz Aşk, Sen Anlat Karadeniz, Akrep, Baht Oyunu gibi beğenilen dizilerde emeği olan Erkan Birgören kaleme alacak.

İki genç oyuncuyu yeniden hayranlarıyla buluşturacak dizinin mart ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Şimdi herkes Miray Daner ve Furkan Andıç’ın nasıl bir çift olacağını merak ediyor.